Sanitaire ruimtes

Klachten verminderen begint waar de impact het grootst is: sanitaire ruimtes. 71% van de schoonmakers is het ermee eens dat ze meer tijd over zouden houden voor andere schoonmaaktaken als dispensers sneller en gemakkelijker bij te vullen waren.* Zorg voor goed, efficiënt onderhoud en schoonmaak van sanitaire ruimtes met hygiëne-oplossingen die tijd voor andere taken vrijmaken. Betere schoonmaakkwaliteit voor een hogere werktevredenheid.

Praat met een hygiëne-expert

Maak vandaag nog een afspraak om te leren hoe een betere schoonmaakkwaliteit tot meer werktevredenheid leidt.

Disclaimers

* juni 2022 Behaviourally – Kwalitatief en kwantitatief onderzoek van het kantoorsegment onder 600+ respondenten in Noord-Amerika en Europa

** De berekende CO2e-besparingen per maand voor een gemiddeld kantoor met 800 werknemers. Schatting op basis van een door een externe partij gecontroleerde levenscyclusanalyse voor gemiddelde EU-condities, waarbij rekening is gehouden met vermeden processen door alternatief gebruik van verse vezels en energie. Potentiële besparing in kg CO2e wordt berekend op basis van het resultaat van de levenscyclusanalyse en het aan ons gerapporteerde verzamelde gewicht. Schatting mag niet worden gebruikt voor berekeningen van de CO2-voetafdruk of rapportagedoeleinden.