Goede hygiëne in foodservice

Foodservice

Er zijn maar weinig bedrijven waar hygiëne zo’n grote en directe impact heeft als restaurants en cafés. Goede hygiëne onderhouden in foodservice is essentieel voor alle gebieden binnen uw bedrijf, inclusief de keuken, het restaurantgedeelte, sanitaire ruimtes, maar ook wanneer u eten bezorgt. Goede hygiëneroutines helpen u bij het garanderen van voedselveiligheid en bieden de beste en veiligste ervaring mogelijk voor zowel uw bezoekers als medewerkers. Het Tork Clean Care-programma biedt een uitgebreide reeks aan ervaringen en schoonmaakoplossingen voor de foodservice-industrie waarmee u processen kunt opzetten en uw personeel kunt trainen. Met tips en inhoud over hoe u goede persoonlijke hygiëneroutines en oppervlaktereiniging kunt onderhouden – zodat er goed wordt gezorgd voor zowel uw bezoekers als medewerkers.

Betere gastervaring

De verwachtingen op het gebied van dienstverlening, duurzaamheid en de gastervaring zijn hoger dan ooit. Tork ontwerpt producten en diensten die bijdragen aan een betere gast- en medewerkerservaring.
Meer informatie
Twee chefs in een restaurantkeuken die voedsel bereiden

Aanverwante producten

Neem contact met ons op.

Hoe kunt u een hygiënische en schone werkplek creëren? Nodig een van onze experts uit om contact met u op te nemen om over onze producten en oplossingen te praten.