Recreatie

Recreatie

Recreatieve bedrijven moeten zorgdragen voor een veilige, naadloze en positieve gastervaring, ondanks fluctuerende bezoekersaantallen op verspreide locaties. Het kan lastig zijn om een consistent hoogwaardige ervaring te bieden en de kosten onder controle te houden.


Sinds de pandemie stellen terugkerende bezoekers hogere eisen dan ooit aan hun recreatieve ervaringen. Een vieze of drukke sanitaire ruimte kan een negatieve impact hebben op het volledige bezoek. En omdat veel klanten tegenwoordig ervaringen online delen, kan een slechte recensie veel mensen bereiken en kan dit een negatieve impact hebben op uw onderneming.


Tork is al decennia bezig met het verbeteren van de hygiënische standaard buitenshuis. Wij bieden baanbrekende oplossingen die u en uw schoonmakers helpen bij het vinden van slimmere manieren om te werken en te voldoen aan de hoge hygiëne-eisen van bezoekers die terugkeren na de pandemie. Onze oplossingen bieden u de mogelijkheid om de bezoekersstroom in sanitaire ruimtes te verbeteren, de beschikbaarheid van hygiëneproducten voor iedereen te waarborgen, tijd vrij te maken en de efficiëntie te verhogen. Maar het allerbelangrijkste is om gasten een positieve, duurzame en memorabele ervaring te bieden, die ervoor zorgt dat ze keer op keer terug willen blijven komen.

Opmerking: Tork Vision Schoonmaken had hiervoor de naam Tork EasyCube®