Betere schoonmaakkwaliteit. Meer tevreden medewerkers.

Betere schoonmaakkwaliteit. Meer tevreden medewerkers.

Budgetten en middelen voor schoonmaak en hygiëne worden steeds krapper. Tork biedt producten en services die aan efficiënter schoonmaken bijdragen: zo is er meer tijd voor andere schoonmaaktaken en zijn er minder klachten.  

Minimalisator Kantoorklachten

Test uw kennis met gegevens uit de branche en leer meer over hygiëne-oplossingen om klachten te verminderen. Neem de uitdaging nu aan!
Start hier
Startscherm voor de Minimalisator Kantoorklachten-uitdaging

Praat met een hygiëne-expert

Maak vandaag nog een afspraak om te leren hoe een betere schoonmaakkwaliteit tot meer werktevredenheid leidt.

Disclaimers

 
Gebaseerd op enquêteresultaten uitgevoerd in maart 2021 bij 34 huidige Tork Vision Schoonmaken-gebruikers in Europa en Noord-Amerika. Tork Vision Schoonmaken had hiervoor de naam Tork EasyCube.

** Statista: Klachten over kantoorgebouwen, gemiddelde over 2017 tot 2021, 185 respondenten in Noord-Amerika, bouwdienstenaannemers en commerciële schoonmaakdiensten  

*** Juni 2022 Behaviorally – Kwalitatief en kwantitatief onderzoek van het kantoorsegment onder 600+ respondenten in Noord-Amerika en Europa

*** Gebaseerd op gebruikersmetingen en -feedback voor dispensercontroles gedurende 6 maanden voor en na het installeren van Tork Vision Schoonmaken (tussen juni en december 2019). Gemeten op 16 locaties verbonden met Tork Vision Schoonmaken, waarbij elke dispensercontrole ongeveer 20 seconden duurt. 

***** Met Tork Vision Schoonmaken zijn dispensers 99% van de tijd gevuld: Gemeten bij bijna 13.000 verbonden dispensers tussen juni en december 2019, gebaseerd op de tijd per maand dat een dispenser een lege status heeft ten opzichte van de totale tijd per maand.

****** Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Dispenser: dispenser met de hoogste capaciteit op de markt vergeleken met de langste handdoekrol van de concurrentie in Europa, bedient 600 mensen meer tussen bijvullen, vergeleken met de Tork H2 Universal vullingen 150299 en gevouwen handdoekdispenser 552000.