Openingstijden restaurant

Think ahead met Tork

Tork inspireert en ondersteunt u om vooruit te denken (Think Ahead), zodat u altijd klaar bent voor business. Van het bedenken van de ultieme gastervaring tot efficiënte reiniging opnieuw vormgeven en manieren vinden om duurzamer te worden. We verbeteren uw bedrijf door u de juiste kennis, hygiëneproducten en diensten te bieden om u voor te bereiden op waar uw bedrijf in uitblinkt.

Ons aanbod

Elke keer dat u iets moet afnemen, drogen, reinigen of poetsen, staan we voor u klaar. Ons assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimtes, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verdergaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.
 

Dit is Tork

Tork is wereldwijd het leidende merk op het gebied van hygiëne op de werkplek. Wij willen u helpen om uw bedrijf te verbeteren – van een hoger bedrag onderaan de streep tot ervoor zorgen dat uw werkleven aangenamer wordt. Dit is de ambitie die onze mensen drijft en waarmee baanbrekende innovaties op het gebied van hergebruik, welzijn en gezondheid worden ontwikkeld. 
 
En als onderdeel van Essity streven we ernaar om op een duurzame manier te voldoen aan uw wensen, zodat u tijd, geld en moeite bespaart en u zich kunt richten op de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Tork is een merk van Essity

 
Essity is een toonaangevend wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf en ontwikkelt, produceert en verkoopt producten voor persoonlijke hygiëne (babyverzorging, vrouwelijke hygiëne, incontinentieproducten en medische oplossingen), tissueproducten voor de consument en producten en oplossingen voor professionele hygiëne. Verkoop vindt plaats middels vele sterke merken, waaronder de wereldwijd toonaangevende merken TENA en Tork, en andere merken zoals Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda en Zewa.
De zakelijke activiteiten zijn gebaseerd op een duurzaam bedrijfsmodel, toegespitst op het creëren van waarde voor mensen en de natuur. Het bedrijf heeft haar hoofdkwartier in Stockholm, Zweden, en is genoteerd op Nasdaq Stockholm. Essity maakte voorheen deel uit van de SCA Group.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Ontdek hier meer over Essity

Essity in getallen

Een duurzaam leven

Tork-oplossingen helpen mensen om duurzaam te zijn, zowel thuis als van huis. Onze toewijding aan duurzaamheid is gebaseerd op drie invloedsgebieden waar we denken dat onze producten en oplossingen het grootste effect zullen hebben: welzijn, meer uit minder en circulatiteit. Samen kunnen we uw duurzaamheidsprestaties verbeteren.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Helpt bedrijven al meer dan 50 jaar

Tork is al meer dan een halve eeuw wereldwijd de markt- en innovatieleider op het gebied van professionele hygiëne. In 1968 introduceerden we de eerste hulsloze centerfeed dispenser en nu staan we op het punt om de volledige schoonmaakindustrie te digitaliseren en om het leven van mensen weg van huis duurzamer te maken. We doen er alles aan om onze zakenpartners te helpen om de uitdagingen aan te kunnen en de concurrenten voor te blijven.


Een geschiedenis van innovatie waar we trots op zijn


Helping businesses.png