Gearchiveerde pagina
Voeg een vleugje kleur en duurzaamheid toe

Voeg een vleugje kleur en duurzaamheid toe

Kleurrijke servetten zullen het uiterlijk van een gerecht aanvullen en versterken en duurzame opties helpen u de verbinding te maken met de waarden van uw gasten.

Hoe het juiste servet uw gastervaring kan verbeteren

Eten en service zijn belangrijke factoren voor het succes van een restaurant, maar wist u dat bijna 38% zegt dat het de algehele ervaring is bij een restaurant dat het hun favoriet maakt*1?  
 
Kleuren zijn een effectieve manier om de dineerervaring te verbeteren. We hebben hersengolftechnologie gebruikt om te bestuderen hoe gasten op verschillende kleuren reageren. Het doel was om te zien hoe kleuren een smaak kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld: groen gaat goed samen met gele kleuren omdat het beide warme kleuren zijn en ze pigmenten delen, en donkere kleuren als zwart en bruin bieden een luxueus contrast bij lichtere tafelaankleding en eten. Met servetten van Tork kunt u uit een uitgebreide range verfijnde kleuren kiezen, of u kunt kiezen voor servetten die composteerbaar zijn en gemaakt van op verantwoordelijke wijze gewonnen vezels. Op deze manier kunt u uw toewijding laten zien aan duurzaamheid.  
 
Wilt u ons volledige productassortiment zien? Het Tork servettenassortiment is compleet, van de exclusieve Tork LinStyle®-servetten tot de slimme Pochettes en Tork Naturel servetten die voorzien kunnen worden van persoonlijke bedrukking met uw logo.  
 

Hebben kleuren invloed op smaak?

We hebben 16 gasten met een headset die hersengolven meet om erachter te komen of een mini-macaron anders zou smaken afhankelijk van de omgevingskleuren.

Verrijk de ervaring verder dan het bord door verbinding te zoeken met de waarden van gasten

Een gast ziet tot wel 7.000 details in alle ruimtes van een restaurant – en kleuren zijn een van de eerste dingen die opvallen. *2  *3

Bronnen

*1. https://www.fsrmagazine.com/content/survey-dining-experience-can-still-beat-convenience 
*2. Eye-tracking-onderzoek uitgevoerd door Tork. *3. Fragmenten uit interview met Karen Haller, Applied Color Psychology Expert, uitgevoerd door Tork, 10 februari 2020 
*4. The International Food Information Council Foundation 2018 Food and Health Survey 
*5. The Independent, 2017.