Reach for the stars

Reach for the stars

Inzicht, inspiratie en tips om uw restaurant naar een hoger niveau te tillen.

Navigeer het nieuwe normaal

Het is een uitdagende tijd geweest voor restaurants en dit nieuwe normaal brengt nieuwe eisen en verantwoordelijkheden met zich mee, maar het biedt ook nieuwe kansen. Met onze wereldwijde ervaring in de horeca, en een volledig aanbod voor keukens, eetgedeeltes en sanitaire ruimtes, helpen wij u bij het creëren van memorabele en veilige ervaringen waarmee u het vertrouwen van gasten wint. 
  
Hier vindt u informatie over het creëren van veilige omgevingen voor u, uw personeel en gasten, samen met tips en trucs om uw bedrijf aan te passen aan het nieuwe normaal. 
 
Als u op zoek bent naar aanbevelingen en hulp om een hoge hygiënenorm en voedselveiligheid te onderhouden in uw restaurant. U vindt dit hier op Tork Clean Care Foodservice. 

Download onze rapporten om veilige ervaringen te creëren in restaurants

Restaurants hebben het vandaag de dag moeilijk om terug te komen met nieuwe en innovatieve oplossingen die slim en veilig zijn voor hun gasten. Wij geloven dat de toekomst nog meer digitale oplossingen heeft voor restaurants, zoals contactloze betaalsystemen, menu’s en bestelapps. Er wordt ook steeds meer afgehaald, en dat lijkt zich voort te zetten. In onze rapporten vindt u tips en ondersteuning om het nieuwe normaal te navigeren en het vertrouwen van gasten op te bouwen.

Download om te gebruiken in uw restaurant

Hier vindt u richtlijnen voor uw personeel over hoe ze voor iedereen een veilige omgeving kunnen creëren. U vindt er ook een poster met berichten voor uw gasten zodat ze een veilig gevoel hebben wanneer ze bij u eten.

Krijg gratis advies!