Verdien LEED-punten met Tork

Verdien LEED-punten met Tork

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) is het meest gebruikte scoresysteem voor groene gebouwen ter wereld. LEED is beschikbaar voor verschillende projectsoorten voor gebouwen, gemeenschappen en huizen en biedt een kader voor het creëren van gezonde, zeer efficiënte en zuinige groene gebouwen. 


Door een LEED-certificering te behalen, kan uw bedrijf zijn groene imago versterken en dit gebruiken om een concurrentievoordeel te behalen, talent aan te trekken en vast te houden en uw duurzaamheidsdoelen te behalen.


Hoe werken LEED-punten? 

 
LEED werkt met een puntensysteem waarbij verschillende aspecten met betrekking tot ontwerp, constructie, exploitatie en onderhoud van een gebouw dit gebouw punten geven. Wanneer deze punten worden opgeteld, kan een gebouw een LEED-certificering ontvangen op een standaard, zilver, goud of platina niveau.

Veel producten en diensten van Tork kunnen uw bedrijf helpen LEED-punten te verdienen voor uw faciliteiten. Als u bijvoorbeeld overschakelt op gecertificeerde tissues van derden, kunt u maximaal 2 LEED-punten verdienen voor duurzaam schoonmaken en milieuvriendelijke aankopen. Een gebouw kan ook tot 5 punten verdienen onder de vereisten voor innovatie, bijvoorbeeld door Tork Vision Schoonmaken te implementeren of Tork PeakServe® te installeren. 

 

Als u momenteel in de zilveren LEED-categorie zit met 58 LEED-punten, dan kunt u met een overschakeling naar Tork-gecertificeerde tissues en papieren handdoeken maximaal 2 punten verdienen – waarmee u een gouden LEED Gold-certificering behaalt. 

Contact

Verdien LEED-punten voor uw faciliteit met producten en diensten van Tork

Bronnen

*Gemeten bij bijna 13.000 verbonden dispensers tussen juni en december 2019, gebaseerd op de tijd per maand dat een dispenser een lege status heeft ten opzichte van de totale tijd per maand. 
**Gebaseerd op de vastgelegde resultaten behaald bij drie Tork Vision Schoonmaken-klanten, gemeten voor en na de invoering van Tork Vision Schoonmaken.
 
Opmerking: Tork Vision Schoonmaken was voorheen bekend als Tork EasyCube®