Een bijdrage leveren aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN

Een bijdrage leveren aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN

Om bij te dragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN, zijn we vastbesloten om producten en oplossingen te ontwikkelen die minder grondstoffen verbruiken en die in een circulaire maatschappij passen.
Tork, en ons moederbedrijf Essity, zet zich in om een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN. In onze zakelijke activiteiten en met onze expertise richten we ons voornamelijk op de doelen 3, 6, 12, 13 en 15, aangezien we denken dat we op die doelen echt een impact kunnen maken. Dankzij onze duurzaamheidsplatforms (Welzijn, Meer uit minder en Circulariteit) kunnen wij echte waarde creëren voor en samen met onze klanten, partners en de maatschappij.
Wist u dat?

Tork is onderdeel van het internationale hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity, dat erkend wordt als een van de meest duurzame bedrijven ter wereld.

Bronnen

Gebaseerd op een vergelijking tussen Tork exelCLEAN® en het gebruik van lompen en doeken
2-laags servet in Tabletop-dispenser vergeleken met Fastfold (Tork dispenser: 271800 en Tork vulling: 10933)
Gebaseerd op een levenscyclusanalyse (LCA) voor Europa uitgevoerd door Essity en geverifieerd door IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017, waarbij rekening is gehouden met de vermeden processen