Zes studenten in een klaslokaal die met elkaar in gesprek zijn

Ervaring van studenten en duurzaamheid op de campus

Verwachtingen die studenten hebben van de campusomgeving eisen veel van het facilitair management. In de onderstaande artikelen kunt u meer lezen over duurzaamheid en de ervaring van studenten. 

 

De eisen aan en verwachtingen van hygiëne bij instellingen met een hoog bezoekersaantal, zoals universiteiten, groeien. Studenten willen en verwachten een schone, gezonde en goed functionerende omgeving om in te kunnen studeren, werken en met elkaar om te gaan. Hoe aantrekkelijk zij de campus vinden, wordt beïnvloed door de hygiëne en de algemene standaard op de faculteit, en met name de sanitaire ruimtes. De meeste studenten zeggen dat een slechte ervaring in de sanitaire ruimte hun algehele ervaring van de school negatief beïnvloedt.*


Het onderwerp van duurzaamheid op universiteiten wordt ook steeds belangrijker. Een onderzoek heeft aangetoond dat 94% van aankomende internationale studenten vindt dat universiteiten meer kunnen doen om ecologisch duurzaam te zijn.* Dit betekent dat initiatieven op het gebied van duurzaamheid op de campus vandaag de dag nog belangrijker zijn. 


Verwachtingen die studenten hebben ten aanzien van zowel hygiëne als duurzaamheid zetten grote druk op het facilitair management. Campussen zijn vaak grote gebieden met een hoog aantal bezoekers, wat het onderhoud ervan lastig kan maken. Om te kunnen voldoen aan deze groeiende eisen op het gebied van hygiëne en ecologische verantwoordelijkheid, moet u uw operationele efficiëntie continu blijven verbeteren. Het is belangrijker om meer met minder of met hetzelfde te doen – dit betekent dat er oplossingen gevonden moeten worden die tijd en moeite besparen voor uw personeel. 


3 tips om de hygiëne en duurzaamheid van sanitaire ruimtes voor studenten te verbeteren.

Onderzoeken hebben aangetoond dat

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


3 tips om de hygiëne en duurzaamheid van sanitaire ruimtes voor studenten te verbeteren

Een slechte hygiëne in sanitaire ruimtes beïnvloedt de algehele indruk die studenten hebben van de campus. Wilt u aan hun verwachtingen voldoen? Zorg ervoor dat er geen afval of papier op de vloer rondslingert, dat oppervlakken schoon zijn, en dat de zeep- en handdoekdispensers altijd gevuld zijn. Om een complexe faciliteit fris en schoon te houden, en bij te dragen aan een positieve ervaring van studenten, zijn hier enkele factoren die een groot verschil zullen maken:
Tork PeakServe Inbouwmodule
Tip 1

Hygiëne en hoge capaciteit

Wanneer papieren handdoeken opraken, heeft dit een negatieve invloed op de ervaring in de sanitaire ruimte. Naast het ongemak beïnvloedt het ook de handhygiëne, wat op zijn beurt weer een risico vormt op kruisbesmetting. Zorg ervoor dat dispensers genoeg ruimte hebben voor papieren handdoeken om examens, pauzes en sociale gelegenheden door te komen.
Tork PeakServe papieren handdoek
Tip 2

Verminder de hoeveelheid afval

Het gebruik van papieren handdoeken verminderen is goed om verschillende redenen. Naast het feit dat het kosten bespaart, heeft het ook een aanzienlijke invloed op het milieu. Een lager handdoekverbruik is van invloed op hoe vaak een afvalbak geleegd moet worden. Met afvalbeperkende oplossingen, zoals vel-voor-vel-dosering van papieren handdoeken, kunt u het gevoel van zowel hygiëne als duurzaamheid voor studenten verbeteren.
Tork SmartOne
Tip 3

Versnel de doorstroom en maak tijd vrij

Verbeter de ervaring van studenten door de tijd die ze in sanitaire ruimtes doorbrengen te verminderen. Help ze rijen te vermijden, zowel wanneer ze het toilet moeten gebruiken als wanneer ze wachten om hun handen af te drogen. Verbeter de doorstroom met tijd- en afvalbesparende dispensers die minder vaak leegraken en afvalbakken niet zo snel vol zitten. Wat is er nog meer geweldig hieraan? Schoonmaakpersoneel hoeft de sanitaire ruimtes niet zo vaak te controleren en gebieden af te sluiten.

Het Tork PeakServe Continu Handdoeksysteem

Tork PeakServe® biedt de hoogste handdoekcapaciteit op de markt, met dispensers die op elk moment kunnen worden bijgevuld. zo raken de handdoeken niet op en is er meer tijd voor schoonmaak. De snellere dosering zorgt voor een betere doorstroom in het toilet en met de compacte vullingen bespaart u ruimte. Nu voegen we Tork PeakServe Mini toe voor kleinere ruimten en Tork PeakServe Inbouwmodules voor kasten – zodat u uw hele organisatie kunt bedienen met hetzelfde systeem dat één soort vulling gebruikt.
 
Wilt u zich met Tork PeakServe voorbereiden op kritieke momenten? Meld u aan voor een gratis demo

Productaanbevelingen