Tork Workflow

Tork Workflow

Stel efficiëntie op de eerste plaats en behaal uw doelen

Binnen industriële omgevingen zoals productiefabrieken, zijn 9 op de 10 medewerkers ervan overtuigd dat kwalitatieve hulpmiddelen zoals poets- en reinigingsproducten de productiviteit, en zelfs het plezier* op het werk, ten goede komen. Immers, een onhandige opslaglocatie en plaatsing van reinigingsdoeken (ergens anders dan op de plek waar ze worden gebruikt) kunnen de operationele efficiëntie van een organisatie verstoren. Er gaat dan te veel tijd verloren aan heen en weer lopen, een te grote voorraad en te hoog verbruik.

 

Wij laten u zien waarom een overstap naar Tork u kan helpen uw doelen te behalen en een veiligere, efficiëntere werkomgeving te creëren.  Tork Workflow richt zich op vier belangrijke gebieden:


  • Productiviteit
  • Verspilling
  • Medewerker- en klanttevredenheid
  • Milieu, gezondheid en veiligheid

Een efficiënte werkplek verzekeren – in overeenstemming met lean management en 5S.

 

Weten waar te verbeteren: productie

Tork Workflow is een gratis service waarmee u samen met een van onze veldexperts de efficiëntie van uw onderhoudsactiviteiten en werkplekken kunt auditen. De sessie van 60 minuten, virtueel of persoonlijk, biedt een diepgaand inzicht in de activiteiten van uw faciliteit en biedt aanbevelingen op basis van de 5S-principes. U komt te weten hoe u uw doelen kunt behalen, de efficiëntie op de werkplek kunt verbeteren en waar u kosten kunt besparen. Naast het Workflow-rapport ontvangt u ook een gratis proefversie van Tork producten die het beste bij uw specifieke wensen passen.


  • Gratis service
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis test beschikbaar na onze beoordeling

Voetnoten

*Het Tork-welzijnsonderzoek voor productiewerknemers, oktober 2018.