Tools voor het verbeteren van handhygiëne en oppervlakreiniging

Deze pandemie is een wereldwijde crisis en het is essentieel dat zorginstellingen voorrang krijgen als het gaat om bevoorrading van handdesinfectieproducten. Zolang u toegang heeft tot water en zeep, is handen wassen voor u de beste manier om zelf gezond te blijven en uw handen schoon te houden.

Handen wassen vs. handdesinfectieproducten

Uw handen schoonhouden is de gemakkelijkste manier om het risico op besmetting te verminderen, voor u en anderen. Over het algemeen zijn regelmatig handen wassen en het gebruik van handdesinfectieproducten (indien op de juiste manier uitgevoerd) zeer effectief in het doden van microben en pathogenen. Vanwege de huidige COVID-19-pandemie heeft de zorgsector wereldwijd echter een tekort aan handdesinfectieproducten. 

Handhygiëne is een van de beste manieren om de verspreiding van infectieziekten te voorkomen. Kijk naar de video van Carolyn Berland (PhD) die 5 tips deelt over hoe u uw handen het beste kunt wassen om uzelf en de mensen waar u om geeft te beschermen.

Hoe kunt u het risico op infectie verkleinen?

Ondanks het feit dat COVID-19 een nieuw virus is, is bevestigd dat het virus via de ogen, neus en/of mond uw lichaam binnenkomt. Om het risico op infectie te verminderen:

Disclaimer

The method used is a modified version of industry-standard method (EN1499), tested with E.coli. using Tork Mild Soap refill art. 420501 and Tork PeakServe refill art 100589.