Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Toegewijd aan de productiviteit en het welzijn van werknemers

Een hogere capaciteit in de sanitaire ruimte creëert een betere ervaring, verhoogt hygiënenormen en voorkomt knelpunten om de doorstroom van medewerkers te verbeteren. Het laat ook zien dat u om uw medewerkers geeft, wat op zich weer zorgt voor meer gemotiveerde medewerkers en een hogere productiviteit. Smurfit Kappa, toonaangevende leveranciers van papieren verpakkingen wereldwijd, probeerde Tork PeakServe uit om te zien of het kon voldoen aan de behoeftes van 100 medewerkers die werkten in drie diensten. Lees meer over wat het team te zeggen had, nadat het deze revolutionaire handdoekdispenser had uitgeprobeerd.


Tork PeakServe® heeft de vultijd gehalveerd voor Smurfit Kappa


Smurfit Kappa is een van de toonaangevende leveranciers van papieren verpakkingen ter wereld, met activiteiten in 21 Europese landen en 12 landen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Om de schoonmaakprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen op hun Wetherby-locatie, had Smurfit Kappa (Inspirepac) ingestemd met een proefperiode met verschillende Tork-producten, waaronder Tork PeakServe® en het Tork Hulsloos Mid-size Toiletpapier-systeem.

 

De dispensers die door Smurfit Kappa gebruikt werden, creëerden extra werk voor het schoonmaakpersoneel, omdat ze continu de sanitaire ruimtes moesten controleren. Met meer dan 100 personeelsleden die op de locatie in 3 diensten werkten, vonden de schoonmakers regelmatig papier en kartonnen hulzen op de vloer en moesten ze de dispensers vaak bijvullen. Het was duidelijk dat ze een dispenseroplossing nodig hadden die voor de hele locatie zou werken en die tegemoet zou komen aan de wensen van het schoonmaakteam en hun werktijden. 

 

Na een review van de locatie, raadde Tork aan dat Smurfit Kappa over zou stappen op het Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Systeem en Tork Hulsloos Mid-size Toiletpapier Systeem.

 

Tork PeakServe biedt ruimte voor 250% meer handdoeken dan een standaard handdoeksysteem, wat de doorstroom in de sanitaire ruimte ten goede komt. Dit betekent minder tijd die doorgebracht wordt in de sanitaire ruimte, waardoor de medewerkers langer op de werkvloer zijn. De compacte vullingen kunnen snel en op ieder moment worden gevuld en zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Zo kan het personeel zich richten op de schoonmaak en niet op het vullen van dispensers. Een handdoek pakken gaat altijd soepel en eenvoudig met het gepatenteerde doorlopende handdoeksysteem.

 

Het Tork Hulsloos Mid-Size Toiletpapier-systeem werd aanbevolen, omdat het afval vermindert, minder verpakkingsmateriaal gebruikt en omdat er minder tijd nodig is om de dispensers te vullen. Er zijn geen hulzen of verpakkingen om weg te moeten gooien. Het papier is strak gewikkeld om rollen nog compacter te maken, waardoor rollen 5 keer langer meegaan dan traditionele rollen toiletpapier. Dit betekent meer papier, meer productiviteit en een duurzamer product.

 

Door te kiezen voor het Tork Hulsloos Mid-Size Toiletpapier-systeem, helpt Smurfit Kappa om hun duurzaamheidsdoelen te behalen en maken ze tijd vrij voor schoonmakers, zodat zij belangrijkere taken uit kunnen voeren. Schoonmakers hoeven nu nog slechts om de paar dagen de sanitaire ruimtes te controleren in plaats van 2 of 3 keer per dag.