Tork-Vision-Cleaning-Industry_800x500.jpg 

Tork brengt Industry 4.0 naar schoonmaakwerkzaamheden op industriële locaties met Tork Vision Schoonmaken 

09.02.2022
 
Tork heeft in 2014 als koploper in de industrie zijn allereerste datagestuurde schoonmaakoplossing ontwikkeld. Waar destijds digitale oplossingen voor locatiebeheerders en externe schoonmaakbedrijven baanbrekend waren, is nu de adoptie van Internet of Things (IoT)-oplossingen de manier waarop fabrikanten in veel industrieën opereren. Om facilitair managers van industriële werkomgevingen te ondersteunen in de toenemende eisen op het gebied van reiniging en efficiëntie, biedt Tork een verbeterde geavanceerde datagestuurde schoonmaakoplossing genaamd Tork Vision Schoonmaken.  
 
Datagestuurde inzichten helpen fabrikanten productiever te zijn en hun middelen efficiënter te gebruiken. Door digitaal te gaan, kunnen degenen die verantwoordelijk zijn voor schoonmaak realtime-gegevens gebruiken om te begrijpen wanneer en waar er behoefte is aan schoonmaak. Zo kan er meer tijd worden besteed aan wat het belangrijkst is. Tork Vision Schoonmaken helpt er ook voor te zorgen dat er geen productieonderbrekingen zijn door een gebrek aan hygiëneproducten in sanitaire ruimtes, kleedkamers en pauzeruimtes tijdens de dienst.
 
Uit recente data van bestaande Tork klanten blijkt dat de overstap naar datagestuurd schoonmaken geholpen heeft met het verhogen van de operationele efficiëntie en verspilling van navullingen verminderd. Maar ook zorgt het voor: 
  • 99% van de tijd zijn dispensers gevuld;1
  • 91% minder dispensercontroles, wat honderden personeelsuren per jaar bespaart;2
  • 20% minder schoonmaakuren3, waardoor kostbare tijd vrijkomt voor meer kritieke taken.
“Datagestuurd schoonmaken brengt veel voordelen met zich mee. Het gebruik van realtime data-inzichten betekent dat bedrijven zowel het gehele bedrijfsproces kunnen transformeren, als een hogere personeelstevredenheid kunnen creëren door hun schoonmaakpersoneel in staat te stellen slimmer en efficiënter te werken", zegt Michal Wojdat, Marketing Manager Industry. Uit recent onderzoek geeft 100% van onze klanten4 aan dat datagestuurd schoonmaken helpt de hygiëne op hun locatie te verbeteren en 80% zegt dat ze minder klachten krijgen als gevolg van het gebruik van ons systeem." 
 
Upgraden was nog nooit zo eenvoudig 
 
Afhankelijk van de faciliteitbehoeften- en vereisten, kiezen klanten tussen drie datagestuurde schoonmaakaanbiedingen degene die het beste past bij de specifieke schoonmaakactiviteiten. Tork Vision Schoonmaken gebruikt een bezoekersteller en verbonden dispensers om schoonmakers en facilitymanagers toegang te geven tot realtime-gegevens over acute schoonmaakbehoeften:
  • Hardware in de vorm van bezoekerstellers, netwerkpunten en de binnen de markt grootste selectie van Internet of Things (IoT) aangesloten dispensers.
  • Facility management software die verzamelde realtime-data weergeeft op desktops, tablets of smartphones en eenvoudige rapportage en andere administratieve taken mogelijk maakt. 
  • Onboarding- en Succesprogramma inclusief installatie, training, support en evaluaties.
Lees hier (NL) of hier (BE) meer over hoe Tork bedrijven ondersteunt met het waarborgen van de hygiënenorm door middel van digitale oplossingen. 
 
1Gemeten over bijna 13.000 aangesloten dispensers tussen juni-december 2019, gebaseerd op de tijd per maand dat een dispenser leeg is ten opzichte van de totale tijd per maand.
2Gebaseerd op feedback van klanten voor dispensercontroles meer dan 6 maanden voor versus na installatie van Tork Vision Schoonmaken (tussen juni-december 2019). Gemeten op 16 locaties die zijn aangesloten op Tork Vision Schoonmaken, waarbij elke dispensercontrole ca. 20 seconden. 
3Gebaseerd op de gedocumenteerde resultaten van drie Tork Vision Schoonmaken-klanten, gemeten voor en na de implementatie van Tork Vision Schoonmaken.
4Gebaseerd op onderzoeksresultaten die in maart 2021 zijn uitgevoerd onder 34 huidige Tork Vision Schoonmaken-klanten in Europa en Noord-Amerika.
 
NOTE: Tork Vision Schoonmaken was voorheen bekend als Tork EasyCube®.
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stefan Bruckmann, Brand Activation Manager DACH & BNLX
+49 (0)621 778 4734
stefan.bruckmann@essity.com