CleanCare_800x500.jpg 

Het Tork PeakServe assortiment breidt uit om te voldoen aan de toegenomen eisen op het gebied van openbare hygiëne

2021-10-21
 
 
Uit een recent wereldwijd onderzoek van Essity blijkt dat 57% van de mensen sinds COVID-19 hogere verwachtingen heeft van de hygiënestandaard van openbare toiletten. Ter ondersteuning van facilitair managers en om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen onder de huidige omstandigheden, breidt Tork het Tork PeakServe assortiment uit met een nieuwe geavanceerde vulling en twee onlangs gelanceerde dispenserformaten. Deze bieden de facilitair managers meer flexibiliteit waarmee tegemoetgekomen wordt aan de hoge capaciteitsbehoeften van locaties.
 
Één systeem voor het hele gebouw
Een veelvoorkomende uitdaging voor drukbezochte gebouwen zijn toiletten met variërende bezoekersstromen en toiletruimtes. Dit heeft ertoe geleid dat bedrijven verschillende handenwas oplossingen gebruiken in het hele gebouw, wat voorraadbeheer en het onderhoud van toiletten complexer maakt. Met het Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Systeem en de nieuwe vulling profiteren facilitair managers van één systeem voor het hele gebouw. Dit bespaart tijd en maakt ruimte vrij in opslagruimtes en op schoonmaaktrolleys, terwijl het ook flexibel genoeg is om aan de diverse wensen te voldoen in verschillende delen van het gebouw.
 
Tork PeakServe Continu Handdoek Systeem 
Het Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Systeem zet een nieuwe standaard voor de uitgifte van handdoeken. Het biedt de hoogste capaciteit op de markt dankzij handdoeken die met 50% zijn gecomprimeerd. Hierdoor kunnen er tot wel 250% meer handdoeken uitgegeven worden. Het handdoeksysteem vermindert het risico op onverwacht lege dispensers en voorkomt overvolle sanitaire ruimtes dankzij het eenvoudig te gebruiken, continue systeem dat mensen in 3 seconden bedient. Samen met de vel-voor-vel uitgifte waarbij mensen alleen de handdoeken aanraken die ze gebruiken, levert het Tork PeakServe dispensersysteem een hygiënischere oplossing voor het handen drogen die klanten helpt de nieuwe hygiënestandaard te waarborgen.
 
De meest recente toevoeging aan de Tork PeakServe assortiment is de Tork PeakServe Continu Handdoek in advanced kwaliteit. Ons sterkste papier voor Tork PeakServe tot nu toe en 20% meer absorberend, voor efficiënter droger wat resulteert in minder verbruik. De handdoeken met het Tork blad-ontwerp bieden zachtheid en maken een visueel aantrekkelijke indruk. 
 
Dispenser formaten voor elke ruimte
Tot de andere leden van het Tork PeakServe assortiment behoort de onlangs gelanceerde Tork PeakServe Mini: een kleinere versie van de standaard Tork PeakServe-dispenser. Met een capaciteit van maximaal 1.230 handdoeken, is het de slankste en kleinste dispenser met hoge capaciteit op de markt. Tork heeft ook Tork PeakServe Inbouwmodules geïntroduceerd, die compatibel zijn met vele soorten inbouwkasten, waardoor het mogelijk is om bestaande kasten te verbeteren zonder uitgebreide renovatie. Het vergroot ook de capaciteit van inbouwkasten met maximaal 40%, en is verkrijgbaar in twee formaten, klein en groot.
 
"Het Tork PeakServe Continu Handdoek Systeem verbetert de efficiëntie door dezelfde vulling binnen de gehele locatie te gebruiken. Het Tork PeakServe-systeem zorgt voor eenvoudig vullen en continue beschikbaarheid van handdoeken. Dit resulteert erin dat schoonmaakpersoneel meer aandacht kan besteden aan het handhaven en verbeteren van de hygiëne, in plaats van aan het controleren van dispensers.” zegt Danijela Theisen, Senior Product Manager Handtowels bij Tork.
 
Klik hier (NL) of hier (BE) voor meer informatie over Tork PeakServe. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stefan Bruckmann, Brand Activation Manager DACH & BNLX
+49 (0)621 778 4734
stefan.bruckmann@essity.com