microfiber_cloths_800x500.jpg

Tork lanceert nieuwe Microvezel reinigingsdoeken 

2021-06-17
 
 
Tork, een merk van Essity, introduceert twee nieuwe oplossingen voor oppervlaktereiniging ter aanvulling op het al bestaande assortiment: de Tork Microvezel Reinigingsdoek voor eenmalig gebruik en Tork Microvezel Herbruikbare Reinigingsdoek. Microvezel heeft namelijk bewezen het ultieme materiaal te zijn voor reinigingsdoeken en dragen bij aan een veiligere en schonere omgeving. 
 
Het grote voordeel van microvezeldoeken is hun vermogen om alle deeltjes die het schoonmaakoppervlak vervuilen, op te nemen en vast te houden. Dit betekent dat micro-organismen, stof en vuil juist worden verwijderd  in plaats van met de doek over het oppervlak te worden geduwd. “Nu de eisen aan de hygiënenorm hoger zijn, is het essentieel om de juiste reinigings- en desinfectieproducten te gebruiken. Deze microvezeldoeken van Tork leveren onmiddellijk uitstekende resultaten waardoor schoonmakers die onder grote druk staan snel verder kunnen gaan met de volgende taak." aldus Magdalena Konieczna, Senior Product Manager Wiping & Cleaning. 
 
Tork Microvezel Herbruikbare Reinigingsdoek
Tork Microvezel Herbruikbare Reinigingsdoeken zijn in staat om 99,90% van de micro-organismen van oppervlakken weg te vegen. De pluisarme reinigingsdoek is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om aan elk gebruiksgebied een andere kleur toe te wijzen, waarmee het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd. Het heeft een verstevigde gestikte rand en kan tot 300 keer gewassen worden op temperatuur van 90C of met bleekmiddel. 
 
Tork Microvezel Reinigingsdoek voor eenmalig gebruik
De Microvezel Reinigingsdoek voor eenmalig veegt 99,99% van micro-organismen van oppervlakken weg, inclusief pathogenen zoals Cdiff. De microvezeldoeken voor eenmalig gebruik zijn wit van kleur en zijn ontworpen voor de beste reinigingsresultaten op harde oppervlakken. 
 
Beide reinigingsdoeken kunnen droog of met water worden gebruikt, of in combinatie met reinigingsoplossingen, ontsmettingsmiddelen of desinfecterende producten. 
 
Lees hier (NL) of hier (BE) meer over de Tork Microvezeldoeken. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stefan Bruckmann, Brand Activation Manager DACH & BNLX
+49 (0)621 778 4734
stefan.bruckmann@essity.com