CleanCare_800x500.jpg  

Interclean Amsterdam 2022 – Tork helpt klanten hun bedrijf te verbeteren met duurzaam hygiënebeheer  

04.04.2022
 
Van 10 tot 13 mei verwelkomt Interclean Amsterdam bezoekers, na het virtuele evenement van 2020, weer in de RAI. Tijdens de beurs toont Tork, een merk van Essity, bekroonde producten, diensten en innovaties die de ambities van klanten ondersteunen om hun business te verbeteren met duurzaam hygiënebeheer. 
 
Na twee jaar met COVID-19 te hebben geleefd, is publieke hygiëne nu nog belangrijker dan ooit. De manier waarop facilitair managers en facilitaire dienstverleners nieuwe hygiënenormen waarborgen en schoonmaakprocessen implementeren, is dan ook van cruciaal belang om mensen een veilig gevoel te bezorgen. Op Interclean Amsterdam 2022 toont Tork duurzaam hygiënebeheer en innovatieve schoonmaakoplossingen die hierbij ondersteunen. Vertegenwoordigers van Tork kijken ernaar uit om schoonmaak- en hygiëneprofessionals weer persoonlijk te kunnen ontvangen in Amsterdam en ze over de onderwerpen te informeren.
 
Duurzaam hygiënebeheer
“Wetende dat de verwachtingen van bezoekers, medewerkers, schoonmaakpersoneel, patiënten hoger dan ooit zullen zijn, speelt het evenement dit jaar een nog belangrijkere rol", aldus Anna Königson Koopmans, Marketing Director Commercial voor de professional hygiëne business bij Essity. Maar voor Tork draait het niet alleen om het bijdragen aan een steeds betere hygiënenorm. Ook het leveren van duurzame oplossingen is essentieel geworden. Zo laat Anna Königson Koopmans weten, “Klanten kijken op een meer holistische manier naar methodes om hun schoonmaakactiviteiten te verbeteren, door bijvoorbeeld producten en diensten te kiezen die helpen afval te verminderen. Door het leveren van duurzaam hygiënebeheer kunnen we een verschil maken op de markt en kunnen wij klanten op maat gemaakte hygiëneoplossingen bieden”.
 
Interclean programma
Met een divers aanbod informeert Tork dit jaar op verschillende manieren de bezoekers van de Interclean Amsterdam 2022. In verschillende thought leadership-sessies bespreekt Tork actuele onderwerpen. Op de Interclean Stage bespreken Tork-experts zowel de uitdagingen als de kansen van het nieuwe hybride kantoorwerkmodel, maar ook gaat er aandacht naar hoe hygiëne en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Tijdens het Healthcare Cleaning Forum, focust Tork zich op het belang van partnerschappen in de gezondheidszorg. Hiernaast is datagestuurde schoonmaak het onderwerp van het gesprek bij het Healthcare Cleaning LAB.
 
Verder kunnen bezoekers bij de stand van Tork kennismaken met innovatieve en duurzame hygiëne oplossingen:
 
  • Tork PeakServe® – een continu handdoeksysteem dat een nieuwe standaard zet voor hoge-capaciteitsdosering
  • Tork Skin Care – een compleet assortiment van doeltreffende desinfectiemiddelen en zepen met zorgvuldig gekozen ingrediënten
  • Tork Vision Schoonmaken – een toonaangevende softwareoplossing voor facilitair beheer wat gebruik maakt van de kracht van realtime data om te bepalen wanneer en waar er servicebehoeften zijn 
  • Tork PaperCircle® – ‘s werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken 
  • Tork Virtual Reality Clean Hands Training en Tork Interactive Clean Hospital Training – interactieve opleidingsmethoden voor beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, met voorlichting over en begeleiding bij de naleving van hygiënevoorschriften
Amsterdam Innovation Award
Een terugkerend hoogtepunt van de Interclean, is de Amsterdam Innovation Award - en het is een eer dat de Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek 99% Biobased is genomineerd in de categorie "Duurzaamheid & Milieu". De Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek 99% Biobased helpt om het gebruik van fossiele materialen in de industrie en foodservice te verlagen, terwijl de reinigingsefficiëntie wordt verbeterd.
 
Voor de Amsterdam Innovation Award kunnen bezoekers hun stem uitbrengen en Tork helpen de winnaar van de Visitors' Choice Award te worden. De prijs wordt toegekend aan de genomineerde die door de bezoekers van Interclean als meest innovatief wordt gezien. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op de openingsdag van de beurs. 
 
Registreren  
Meld je nu aan voor Interclean Amsterdam 2022 van 10 tot 13 mei, en ontdek hoe Tork helpt je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met duurzaam hygiëne beheer. Klik hier om je gratis te registreren - en bezoek Tork op stand 10.101.
 
Voor meer informatie over Tork op Interclean 2022, lees hier meer:
 
 
 
Tork thought leadership sessies tijdens Interclean 2022:
 
Interclean Stage
Woensdag 11 mei, 14:30 uur
Hygiëne of duurzaamheid? Hoe je het allemaal kunt hebben
 
Donderdag 12 mei, 13:30 uur
Hoe de hygiëne en het welzijn in de hybride werkruimte te bevorderen
 
Healthcare Cleaning LAB
Dinsdag 10 mei, 14:30-15:15 uur en Woensdag 11 mei, 13:30-14:15 uur
Hoe datagedreven oplossingen een betere hygiëne en efficiëntie in de gezondheidszorg ondersteunen
 
Healthcare Cleaning Forum
Donderdag 12 mei, 13:30-14:30 uur
Schoonmaak en infectiepreventie - het belang van partnerschap
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stefan Bruckmann, Brand Activation Manager DACH & BNLX
+49 (0)621 778 4734
stefan.bruckmann@essity.com