Garandeer de juiste hygiëne met Tork Training en Onderwijs

Garandeer de juiste hygiëne met Tork Training en Onderwijs

Leer hoe u patiëntenkamers op de juiste manier schoonmaakt met de Interactieve Schoon Ziekenhuis-training

Tork Interactieve Schoon Ziekenhuis-training

Tork Interactieve Schoon Ziekenhuis-training is onze online interactieve training die is ontworpen om het trainingsproces voor het schoonmaken van patiëntenruimtes boeiend en efficiënt te maken. De oefeningen helpen uw schoonmaakpersoneel om hun taken uit te voeren volgens de aanbevelingen en om hun vaardigheden te testen. 


Over de Tork Interactieve Schoon Ziekenhuis-training:

Leer de juiste stappen voor het schoonmaken van een patiëntenkamer. U kunt uw eigen versie aanpassen aan de richtlijnen van uw ziekenhuis of land. U hebt toegang tot de aangepaste versie via de optie Geavanceerde instellingen in het menu in de rechterbovenhoek. Geef uw versie een naam. Gebruiken de drag & drop-functie om de trainingsstappen en -taken te bewerken. Sla de training op en deel deze met uw personeel. 


  • Inclusief schoonmaken op de dag van ontslag of dagelijks schoonmaken van een bezette kamer
  • Train en test uw kennis over oppervlakken die veel worden aangeraakt
  • Geeft tips en trucs over schoonmaakstrategieën
  • Beschikbaar in vele talen
 
 
 

 

Beschikbaar als standaard en aangepaste versie met aanbevelingen in meerdere talen. Een desktop- of laptopcomputer geeft u de optimale gebruikerservaring.


Wilt u meer leren over hoe u uw personeel kunt trainen over het bestrijden van pathogenen en wat de belangrijkste factoren zijn voor een succesvolle oppervlaktereiniging? En wilt u advies ontvangen over hoe u uw personeel traint in het gebruik van de Tork Interactieve Ziekenhuis-training? Download onze trainingspresentatie Train-de-Trainer.