Tork Xpressnap®

Tork Xpressnap is het ideale servetsysteem voor horecagelegenheden die op zoek zijn naar efficiëntie. Dit systeem, waarbij de servetten één-per-keer worden gedoseerd, vermindert het verbruik van servetten met minstens 25%, gegarandeerd*

Xpressnap - één servet per keer

Tork Xpressnap is ontworpen om te voldoen aan de wensen van horecagelegenheden en zorgt voor meer efficiëntie, gebruiksgemak en afvalvermindering. Bespaar tijd, geld en moeite, zodat u zich kunt richten op datgene dat u het beste kunt: zorgen voor uw gasten.

  • Verbeter service-efficiëntie

    Arbeidskosten stijgen; Tork Xpressnap beschikt over een breed assortiment aan bekroonde servetdispensers ontworpen om gevuld te worden wanneer dit nodig is, zodat het voor u makkelijker wordt om te voldoen aan de wensen van uw bedrijf. Tegelijkertijd behoudt u de controle over het verbruik van servetten en vermindert u het aantal taken van werknemers.

  • Promoot uw boodschap

    Het kan lastig zijn om de aandacht van uw gasten te trekken; met de servetdispensers en vullingen van Tork Xpressnap kunt u uw speciale boodschap communiceren en hier de vruchten van plukken! Wist u dat de persoonlijke bedrukking op een servet bij 75% van de gasten van restaurants opvalt en dat 71% zich delen van de boodschap kan herinneren? En dat 33% van de gebruikers de AD-a-Glance-promotie op de dispenser ziet en dat 10% gebruik maakt van het aanbod? 

  • Versterk uw milieubewuste verhaal

    De verwachtingen van gasten blijven zich ontwikkelen; ze zijn nu op zoek naar gezonde, duurzame producten die bij hun levensstijl passen. Tork Xpressnap kan u helpen om aan deze verwachtingen te voldoen zonder dat u hier iets voor inlevert! Kies uit onze breed assortiment van 100% gerecyclede vullingen of  FSC-gecertificeerde virgin vullingen.

Neem contact op met uw dealer voor de Tork Xpressnap

Laat ons weten met welke dealer u het liefst samenwerkt en in welk product van Xpressnap u geïnteresseerd bent. Wij zorgen voor de rest.

Aan de slag

Neem contact met ons op

Voer voornaam in
Voer achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Gelieve recaptcha te bevolken
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Bedankt, wij hebben uw bericht ontvangen en nemen binnenkort contact met u op

Sluiten