Foodservice_Washroom_original.png

Prestige sanitaire ruimte

Wanneer een bezoek aan een sanitaire ruimte ervoor zorgt dat men er na afloop nog over praat, dan moet uw design wel opvallen. Wilt u een statement uitdragen voor uw bedrijf en een blijvende indruk achterlaten? Onze producten voor de Prestige sanitaire ruimte maken de kwaliteitsafwerking en -materialen van een luxueuze sanitaire ruimte compleet, zodat een prachtig design opvalt. Buitengewone aandacht voor uw klanten begint hier.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Elk detail is belangrijk wanneer u een geweldige indruk achter wilt laten. Met onze Premium, extra zachte handdoeken met QuickDry™ worden uw gasten helemaal in de watten gelegd. Hun royale formaat, zachtheid en snelle absorptievermogen bieden een luxe gevoel. Het Tork Xpress® Mulitfold handdoeksysteem geeft uw sanitaire ruimte een stijlvolle uitstraling. De Tork Image Design™-dispensers zijn slank en elegant en vormen een geheel met uw interieur.

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 460004

Tork Xpress® Extra Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Extra Za...

Artikel : 100297

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Om de juiste indruk achter te laten, raden we ons extra zachte kwaliteit toiletpapier aan. Gebruik onze Tork Mini Jumbo Tissue Dispenser voor een moderne uitstaling. De dispenser heeft genoeg capaciteit om ervoor te zorgen dat uw gasten nooit zonder toiletpapier geraken. De Tork Image Design™-dispensers zijn slank en elegant en vormen een geheel met uw interieur.

Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser

Tork Mini Jumbo Toile...

Artikel : 460006

Tork Extra Zacht Mini Jumbo Toiletpapier

Tork Extra Zacht Mini...

Artikel : 110255

Luchtverfrissing


Aanbevolen producten

Eerste indrukken maken een verschil. Verwelkom de bezoekers in uw sanitaire ruimte met de aangename geur van onze Tork Citrus Air Freshener. Onze speciaal geformuleerde, hoogwaardige geurolie wordt discreet uitgegeven door onze Tork Air Freshener Spray Dispenser. De luchtverfrisser biedt een langdurige frisheid door nare geuren te neutraliseren en geeft uw gasten een aangename ervaring wanneer ze uw sanitaire ruimte bezoeken.

Tork Luchtverfrisser Spray Dispenser

Tork Luchtverfrisser ...

Artikel : 256055

Tork Luchtverfrisser Spray mix pakket 3 Parfums

Tork Luchtverfrisser ...

Artikel : 236056

Afvalbak


Aanbevolen producten

Complementeer uw sanitaire ruimte met onze grote Tork Afvalbak van 50 liter. Afval blijft verborgen voor een schonere en aangenamere omgeving. De afvalbak is eenvoudig te reinigen en te legen. De Tork Image Design™-dispensers zijn slank en elegant en vormen een geheel met uw interieur.

Tork Afvalbak 50 Liter

Tork Afvalbak 50 Liter

Artikel : 460011

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060