Hygiene.tif

Hygiëne+ sanitaire ruimte

Het risico op kruisbesmetting verminderen is van cruciaal belang in uw werkomgeving. Onze milde zepen, huidlotions, desinfecterende producten en zachte handdoeken beschermen de handen van mensen die ze vaak moeten wassen, terwijl zij anderen beschermen tegen ziektekiemen. Ons uitgebreide assortiment voor handhygiëne omvat ook aantrekkelijke automatische, handsfree dispensers. Deze helpen de verspreiding van ziektekiemen verder te verminderen en stimuleren bovendien naleving van de voorschriften.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Wanneer handen regelmatig worden gewassen, is een milde verzorging belangrijk. Onze Tork Matic® Soft Hand Towel Rolls voelt goed aan en droogt handen snel. De handdoeken van onze Tork Matic® Dispenser met Intuition™-sensor worden op een betrouwbare manier een voor een uitgegeven, zodat u alleen de handdoek aanraakt die u gaat gebruiken. Samen helpen deze producten bij het snel een effectief handhaven van de hygiëne, zodat u meer tijd overhoudt voor de rest van uw werk.

Tork Matic® Zachte Handdoekrol Advanced

Tork Matic® Zachte Ha...

Artikel : 290067

Tork Matic® Sensor Handdoekrol Dispenser

Tork Matic® Sensor Ha...

Artikel : 551100

Zeep


Aanbevolen producten

Tork Extra Milde Schuimzeep is een luxueuze schuimzeep, ideaal voor het aangenaam wassen van de handen. De dermatologisch geteste schuimzeep is zacht en crèmeachtig met een extra rijk en kalmerend schuim. Tork Extra Milde Schuimzeep is ongeparfumeerd en vrij van kleur zodat het geschikt is voor regelmatig gebruik, en om het risico op huidirritatie tegen te gaan.

Tork Extra Mild Schuimzeep

Tork Extra Mild Schui...

Artikel : 520701

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Handdesinfectie zonder water


Productaanbevelingen

Ontsmet en hydrateer met onze desinfecterende Tork Alcohol Gel. De handen worden snel ontsmet zonder water en de toegevoegde hydraterende crème beschermt de huid. En omdat de dispenser is voorzien van een elleboogbediening wordt het risico op kruisbesmetting beperkt.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560100

Toiletpapier


Tork SmartOne® Toiletpapier dispensers maken het eenvoudiger om alleen te gebruiken wat nodig is. Een robuust center-pull-ontwerp zorgt ervoor dat slechts één vel per keer wordt geleverd. Dit helpt om de hygiëne te verhogen, vandalisme te vermijden en het verbruik te verminderen – tot wel 40%*. In het Elevation- design is de SmartOne® dispenser nog slanker en gebruiksvriendelijker. Alle dispensers zijn uitgerust met onze originele Tork-sleutel en onze unieke en functioneel slimslot met twee standen voor veiligheid en flexibiliteit. Het bijvullen is zo nog eenvoudiger.

Tork SmartOne® Twin Mini Toiletpapier Dispenser Wit

Tork SmartOne® Twin M...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toiletpapier

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Afvalbak


Aanbevolen producten

Goede hygiëne is binnen handbereik met onze eenvoudig te reinigen Tork Afvalbak van 50 liter. Met de afgesloten deksel blijft afval netjes verborgen voor betere hygiëne. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060

Toiletbrilreiniger


Aanbevolen product

Tork Toiletbrilreiniger is een reinigingsmiddel voor verhoogd comfort in de sanitaire ruimte. Reinig de bril met één dosering van Tork Toiletbrilreiniger op een stuk toiletpapier voor een hygiënischere toiletbril. De Tork Toiletbrilreiniger is zonder parfum of kleurstoffen, is  dermatologisch getest en is zacht voor de huid. Ideaal voor extra zekerheid en comfort voor elke bezoeker.

Tork Toiletbril Reiniger

Tork Toiletbril Reiniger

Artikel : 420302

Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser

Tork Mini Vloeibare Z...

Artikel : 561000

Toilet Seat Cover


Aanbevolen producten

Bied extra bescherming die de hygiëne verbetert met de doorspoelbare Tork Toilet Seat Covers. De aan de muur bevestigde dispenser is dun, zodat hij goed past in elke sanitaire ruimte.

Tork Toiletbril Afdekhoes

Tork Toiletbril Afdek...

Artikel : 750160

Tork Toiletbril Afdekhoes Dispenser

Tork Toiletbril Afdek...

Artikel : 344080