Hand hygiene.tif

Essentie sanitaire ruimte

Als u een kostenefficiënte sanitaire ruimte nodig hebt die weinig onderhoud vergt en waar gebruikers snel in en uit kunnen gaan, zijn de juiste onderdelen (zoals robuuste hygiënesystemen) essentieel. Met onze vel-voor-vel-dispensers voor handdoeken en tissues houdt u het verbruik onder controle. Bovendien bieden onze hoogwaardige zepen en vullingen van kwaliteitspapier altijd goede service zonder dat er middelen voor reiniging en onderhoud ingezet hoeven te worden.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Onze Tork Xpress® Soft Multifold Hand Towels zijn van uitstekende kwaliteit. Met onze Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser wordt het verbruik onder controle gehouden dankzij de vel-voor-vel-dosering. Daardoor kunt u een gestage stroom bezoekers van dienst zijn zonder dat de handdoeken opraken.

Tork Xpress® Multifold Handdoek

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 150299

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Handdoeken


Aanbevolen prodcuten

Droog snel de handen om wachtrijen en kosten te verminderen met eenvoudige, efficiënte handdoeken. Het Tork Matic® handdoekrolsysteem (H1) heeft een hoge capaciteit waardoor hij ideaal is voor drukbezochte sanitaire ruimten in bijv. scholen en luchthavens. 

  • Extra lange rol: minder vaak navullen
  • Doseert een handdoek per keer: voor extra hygiëne en gecontroleerd verbruik 
  • Handdoek geschikt voor de basisvereisten
  • Een voordelige prijs-kwaliteitverhouding
  • Tork Easy handling: Eenvoudig te openen, op te vouwen en gemakkelijk in grote aantallen te dragen.

Tork Matic® Sensor Handdoekrol Dispenser

Tork Matic® Sensor Ha...

Artikel : 551100

Tork Matic® Extra Lange Handdoekrol

Tork Matic® Extra Lan...

Artikel : 290059

Zeep


Aanbevolen producten

Onze Tork Spray Soap is ideaal voor sanitaire ruimten met veel bezoekers, aangezien elke vulling genoeg zeep bevat voor wel 3000 keer handen wassen. Aangezien de hoeveelheid door de dispenser gedoseerd wordt, gaat deze zeep lang mee en is erg efficiënt. Onze Tork zeepdispensers zijn bewezen eenvoudig in het gebruik voor uw schoonmaakteam en al uw bezoekers. Zelfs voor degenen met minder kracht in hun handen. Het functionele design houdt de kosten laag en stimuleert goede hygiëne voor alle bezoekers aan de sanitaire ruimte.

Tork Mild Spray Zeep

Tork Mild Spray Zeep

Artikel : 620501

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560000

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Tork SmartOne® Toiletpapier dispensers maken het eenvoudiger om alleen te gebruiken wat nodig is. Een robuust center-pull-ontwerp zorgt ervoor dat slechts één vel per keer wordt geleverd. Dit helpt om de hygiëne te verhogen, vandalisme te vermijden en het verbruik te verminderen – tot wel 40%*. In het Elevation- design is de SmartOne® dispenser nog slanker en gebruiksvriendelijker. Alle dispensers zijn uitgerust met onze originele Tork-sleutel en onze unieke en functioneel slimslot met twee standen voor veiligheid en flexibiliteit. Het bijvullen is zo nog eenvoudiger.

Tork SmartOne® Toiletpapier Dispenser

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 680000

Tork SmartOne® Toiletpapier

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 472242

Luchtverfrissing


Aanbevolen producten

Houd tussen schoonmaakbeurten in de geurtjes onder controle met onze Tork Air Fresheners Sprays (A1), die van goede kwaliteit zijn en lang meegaan. Met onze Tork Air Freshener Sprays neutraliseert deze geconcentreerde formule van geurige olie vieze luchtjes en verspreid hij 24 uur per dag een lekkere geur. Op het scherm is eenvoudig te zien wanneer de dispenser moet worden bijgevuld. De langdurige luchtverfrissing is effectief en efficiënt.

Tork Luchtverfrisser Spray Dispenser

Tork Luchtverfrisser ...

Artikel : 562000

Tork Luchtverfrisser Spray mix pakket 3 Parfums

Tork Luchtverfrisser ...

Artikel : 236056

Afvalbak


Aanbevolen producten

Maak uw sanitaire ruimte af met onze grote Tork 50L Afvalbak. De afvalbak is eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken. Er is ook een discrete sanitaire afvalbak verkrijgbaar met een overeenkomstig design.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060