Ad-A-Glance.tif

Tork Reflex Portable Centrefeed Dispenser System

Vermijd de rommel van losse papierrollen met deze verplaatsbare centerfeed dispenser met vel-voor-vel uitgifte. Hij heeft een stevig handvat waardoor hij eenvoudig gedragen of aan trolleys/stoelen bevestigd kan worden. Hij is spatwaterdicht en volledig afgesloten om het papier te beschermen. Bovendien helpt de vel-voor-vel-functie verbruik en afval te verminderen.

Reflex Portable Centrefeed Dispenser Systeem


Aanbevolen producten

Vermijd de rommel van losse papierrollen met deze verplaatsbare centerfeed dispenser met enkele vellen. Hij heeft een stevig handvat waardoor hij eenvoudig gedragen of aan trolleys/stoelen bevestigd kan worden. Hij is spatwaterdicht en volledig afgesloten om het papier te beschermen. Bovendien helpt de vel-voor-vel-functie verbruik en afval te verminderen.

Tork Reflex™ Plus Centerfeed Poetspapier

Tork Reflex™ Plus Cen...

Artikel : 473472

Tork Portable Mini Centrefeed Dispenser


Aanbevolen producten

Ga efficiënter te werk in een drukke omgeving met onze Tork Portable Mini Centerfeed dispenser. Hij is licht, vaatwasserbestendig en kan overal mee naartoe. Om te dragen of bevestigen. Met extra bevestigingspunten voor werkbladen of muren kan één dispenser op meerdere plekken worden gebruikt. 

Tork Draagbare Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser Startpakket

Tork Draagbare Mini C...

Artikel : 658001

Tork Wiping Plus Poetspapier

Tork Wiping Plus Poet...

Artikel : 101221

Tork Boxed Combi Roll Dispenser


Aanbevolen producten

Onze draagbare handige dozen bieden een hoge capaciteit voor onderweg. Deze kartonnen dispensers hebben een slimme handgreep en zijn gemakkelijk te dragen zodat u altijd beschermde doeken bij de hand hebt. Hij geeft één doek per keer uit zodat u de controle hebt over het verbruik en afval kunt verminderen.

Tork Reinigingsdoek

Tork Reinigingsdoek

Artikel : 510171

Tork Heavy-Duty Gevouwen Reinigingsdoek

Tork Heavy-Duty Gevou...

Artikel : 530175

Tork Handy Bucket


Aanbevolen producten

Pak waar dan ook een nieuw vochtig doekje met onze draagbare handige emmer. Hij geeft één doek per keer uit en is ontworpen om de inhoud goed te conserveren, zodat de doeken lang vochtig blijven. Deze duurzame emmer kan keer op keer opnieuw worden gevuld en is daardoor uiterst efficiënt. U kunt hem zelfs gebruiken met de formule van uw voorkeur. 

Tork Surface Cleaning Vochtige Doeken

Tork Surface Cleaning...

Artikel : 190594

Tork Hand Cleaning Vochtige Doeken

Tork Hand Cleaning Vo...

Artikel : 190592