Goede hygiëne is goed voor de zaken

Er is een onbetwistbare link tussen hygiëne en het welzijn van mensen, bedrijven en de maatschappij. Megatrends als verstedelijking en digitalisering blijven de manier waarop wij leven en met elkaar omgaan verstoren. Naarmate steden groeien, verandert ook de levensstijl van de bewoners. Werk en de tijd na het werk lopen naadloos in elkaar over en in de tussentijd gaan mensen vaak niet naar huis. Dit geeft openbare sanitaire ruimten een geheel nieuwe functie, waarbij ze meer een persoonlijke comfortzone worden. Dit vraagt veel meer van het ontwerp, de voorzieningen en het onderhoud van de sanitaire ruimten.

Lees meer over de Coronavirus

 • Hygiëne is belangrijk voor het welzijn van mensen, bedrijven en de maatschappij

  Maar in veel gevallen is de hygiëne achtergebleven bij nieuwe leefstijlen en behoeften. 7 op de 10 mensen vindt nog steeds dat een gebrek aan hygiëne hun deelname aan het stedelijke leven beperkt. Nieuwe leefstijlen en hygiënebehoeften begrijpen kan een grote invloed hebben op uw einduitkomst. Het kan het verschil betekenen tussen een goede en slechte beoordeling, de sleutel zijn tot de gezondheid van uw werknemers of een gemiste kans op een grotere omzet bij een winkelcentrum. In andere gevallen, bij ziekenhuizen of voedselverwerkingsindustrieën, is het echt een kwestie van leven en dood.

 • Holistische hygiëne

  Het Tork-merk biedt een holistische aanpak voor hygiëne. Als ’s werelds toonaangevende hygiënemerk geven we om de gezondheid en hygiëne van uw werknemers en klanten. We hebben de kennis, tools en innovaties om u te helpen uw hygiënenormen in openbare en commerciële gebouwen wereldwijd te verhogen.

 • Welkom bij Tork Clean Care.

  We doen er alles aan om u de nieuwste hygiënetrends en -inzichten, de beste digitale tools en baanbrekende innovaties te bieden die u kunt gebruiken om de hygiëne op uw werkplek te verbeteren.

 • Wilt u de lat voor hygiëne hoger leggen?

  Wij geloven in de combinatie van geweldige hygiëneproducten, kennis en ondersteunende tools. Kom meer te weten over hoe u een hygiënische en schone werkplek kunt creëren.

 • Producten en diensten

  Vind de aanbevolen producten en diensten voor uw interessegebied

 • Inzichten en kennis

  Dankzij onderzoek en nauwe samenwerking met klanten, beschikken wij over inzichten die interessant en nuttig zijn voor uw bedrijf.

hand-hygiene-tork-original.jpg

Nieuws

hand-hygiene-tork-original.jpg

1. Bescherm uzelf tegen aandoeningen van de luchtwegen. Lees meer over het coronavirus (COVID-19) 

Algemene bronnen over hygiëne om te downloaden

_A3D1958_Original.jpg
Simpelweg handen wassen blijft een van de belangrijkste manieren om de verspreiding van bacteriën te stoppen. Het verbeteren van de bewustwording over waarom, wanneer, hoe en waar we onze handen wassen, is een belangrijk voorbeeld van waarom hygiëne belangrijk is voor een gezondere wereld. Klik hier voor een informatieve infographic die u kunt delen met uw klanten, medewerkers, vrienden en familie over het belang van handen wassen. Doe de test om te zien hoe schoon uw handen echt zijn!