Blijf een stap voor met Tork

Bezoek ons op de Interclean, van 15 tot 18 mei in Amsterdam, en ervaar hoe u een stap voor kunt blijven met behulp van onze meest recente innovaties.

Waardoor wordt het schoonmaken van morgen gekenmerkt?

Interclean1.jpg
Het schoonmaken van morgen moet de uitdagingen van vandaag overwinnen. De lastigste uitdagingen in de sector zijn het omgaan met grote, complexe faciliteiten en hoge bezoekersaantallen bij drukbezochte locaties.
 
Tijdens de Interclean 2018 introduceren we drie baanbrekende nieuwe innovaties die u helpen om extreme uitdagingen de baas te blijven en duizenden bezoekers met zekerheid te kunnen helpen. Welkom op de Tork® Stand – Ervaar hoe de nieuwste innovaties van Tork u kunnen helpen.

Klaar voor het grote publiek met Tork Peakserve®

Wat als u om zou kunnen gaan met 50.000 sportfans die tijdens de rust de sanitaire ruimten bezoeken? In staat zijn om grote groepen te bedienen is cruciaal voor bedrijven, maar het kan ook voor extreme uitdagingen zorgen. Tork PeakServe® is het eerste nieuwe tissue handdrogingsysteem in 20 jaar en helpt u om met gemak grote groepen te bedienen. Het biedt 250% meer capaciteit dan een standaardsysteem voor gevouwen handdoeken en kan twee keer zo snel gevuld worden – op elk moment. Bezoek de Tork-stand en ontdek hoe het werkt.
PeakServe_video-thumbnail-arena.png

Blijf problemen voor met Tork EasyCube®

Wat als u de schoonmaaktijd met 20% kunt verminderen en klachten kunt verhelpen, voordat ze optreden? Nu is dat mogelijk. Tork EasyCube® is ’s werelds toonaangevende facilitair-managementsoftware voor datagestuurd schoonmaken en biedt actuele informatie over schoonmaakbehoeften. Tijdens de Interclean kunt u onze nieuwe Value Quantification-tool uitproberen en ontdekken hoeveel voordeel u kunt halen uit Tork EasyCube en datagestuurd schoonmaken.
Interclean3.png

Sluit de cirkel met Tork PaperCircle®

Wat als u de koolstofvoetafdruk van uw papieren handdoeken met 40% kunt verlagen? Tork PaperCircle® is de eerste recyclingservice van papieren handdoeken uit sanitaire ruimten. Wij brengen uw papieren handdoeken weer bij u terug en sluiten de cirkel voor uw hygiëne tissueproducten. Welkom bij Interclean – ervaar hoe dit u kan helpen om te voldoen aan de groeiende verwachtingen van uw klanten wat betreft duurzaamheid, en meer zaken aan te trekken.
Tork_PaperCircle_video_thumbnail_orginal.jpg

Tork Interclean

Interclean_stand.png

Bezoek de Tork-stand

Zoals altijd zijn wij te vinden in Hal 10, stand 10.101 Volg gewoon de geur van versgezette koffie en versgebakken broodjes. Bij de stand vindt u baanbrekende Tork-innovaties die u kunnen helpen bij extreme uitdagingen op drukbezochte locaties.
Interclean_greensymbol.jpg

Bezoek Tork in de Waste Management Hall

Nieuw bij Interclean 2018 is de Waste Management Hall en het demolab. Bezoek ons hier bij Stand 7.436 in Hal 7 en leer meer over onze revolutionaire innovatie Tork PaperCircle® – ’s werelds eerste circulaire service voor het recyclen van papieren handdoeken.
Interclean_bluesymbol.jpg

Bezoek Tork in de Healthcare Hall

Interclean 2018 biedt een nieuw onderdeel met de nieuwste innovaties voor de gezondheidszorg. Bezoek ons in de nieuwe Healthcare Hall 9, Stand 9.124. Hier zullen we onze nieuwste oplossingen voor schoonmaak en handhygiëne in de gezondheidszorg demonstreren.

Vergaar nieuwe inzichten tijdens seminars van Tork

Interclean4.jpg
Tork zal twee interessante seminars verzorgen binnen het officiële programma van Interclean. Zorg dat u erbij bent!
 
Start de circulaire revolutie
Gericht op de innovatie: Tork PaperCircle®
 
Tijd: Dinsdag 15 mei om 13.00 uur
Locatie: Zero waste LAB (Hal 7, stand 07.332)
 
Hoe IoT en actuele gegevens voor verandering zorgen in de schoonmaakindustrie
Gericht op de innovatie: Tork EasyCube®
 
Tijd: Dinsdag 15 mei om 14.00 uur
Locatie: Interclean Stage
 
Tijd: woensdag 16 mei om 11.00 uur
Locatie: Interclean Stage
 
Tijd: donderdag 17 mei om 10.00 uur
Locatie: Conference Room E105