Gearchiveerde pagina
Waarborg de nieuwe hygiënenorm

Waarborg de nieuwe hygiënenorm

Ontvang concrete richtlijnen om de juiste handhygiëne, oppervlaktereiniging en social distancing op de campus of op werk te promoten en uit te voeren om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

Hoe zorgt u voor een veilige en gezonde omgeving voor studenten en medewerkers?

Het afgelopen jaar heeft ons dagelijks leven veranderd op een manier die we niet hadden kunnen voorzien. Nu moeten we ons nog meer focussen op hygiëne om een nog gezondere en veiligere omgeving voor iedereen te garanderen. 


Hoe kan COVID-19 zich verspreiden binnen uw onderwijsinstelling of kantoorgebouw?

Het COVID-19-virus kan zich verspreiden via de lucht, nauw persoonlijk contact en door besmette voorwerpen of oppervlakken aan te raken, en vervolgens uw ogen, neus of mond. Het volgen van de juiste handhygiëne- en social distancing-protocollen, extra reinigingsprocedures en doelgerichte desinfectieprocedures en het optimaliseren van de plaatsing van handdesinfectieproductdispensers kan de verspreiding van COVID-19 op het werk of op de campus voorkomen. 

Wij zijn er om u te helpen – download de toolkit!

In onze toolkits delen we onze expertise om een hoog hygiëneniveau te garanderen door middel van goede handhygiëne en oppervlaktereiniging. Er staan ook aanbevelingen in over social distancing en hoe de overdracht van persoon tot persoon op de campus of op de werkplek kan worden verminderd. U vindt er concrete richtlijnen voor wanneer en hoe u uw handen moet wassen, wanneer en hoe u alle oppervlakken moet reinigen en desinfecteren, en hoe u handwasstations gevuld kunt houden met hygiëneproducten die gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk zijn

Hulpmiddelen om te helpen het COVID-19-virus tegen te gaan

Hier vindt u aanvullende hulpmiddelen die u kunnen helpen ervoor te zorgen dat de werkplek en campus veiliger zijn. 

Hoe de handen te wassen

Handhygiëne is een van de beste manieren om de verspreiding van infectieziekten te voorkomen. Kijk naar de video van Carolyn Berland, PhD Senior Scientist & Global Brand Innovation Manager, die 5 tips deelt over hoe u uw handen het beste kunt wassen om uzelf en de mensen waar u om geeft te beschermen.

Productaanbevelingen

Neem contact met ons op.

Gebaseerd op onze hygiëne-expertise kunnen we u een op maat gemaakte aanbeveling geven om u te helpen een schonere en veiligere omgeving te bieden aan studenten en medewerkers.