WE CANTEEN - ls.jpg

Tork denkt creatief mee in onze behoefte

Kwaliteit voorop
WE CANTEEN maakt van bedrijfsrestaurants een omgeving waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. De bedrijfscateraar kiest voor authentieke gerechten die worden gemaakt door mensen die kennis, passie en een goed verhaal hebben. WE CANTEEN helpt lokale en startende ondernemers door hen een ‘foodcourt’ aan te bieden in een passend bedrijfsrestaurant. Zo profiteren de bezoekers van een telkens wisselend aanbod, en krijgen ondernemers de kans om het publiek kennis te laten maken met hun maaltijden.

De keuze voor Tork
“Hygiëne en duurzaamheid zijn bij WE CANTEEN erg belangrijk. Daarom is het erg fijn om met één vaste partner te werken voor alle kantines, die ons helpt om zo efficiënt mogelijk onze diensten te verlenen. Tork denkt creatief mee in onze behoeftes.” aldus Danny Meijer, executive chef WE CANTEEN. “De Xpressnap®-servetdispenser zorgt ervoor dat gasten op een hygiënische wijze de juiste hoeveelheid servetjes kunnen pakken. We merken dat we door dit systeem minder verspilling hebben, doordat de dispenser maar één vel per keer afgeeft. Daarnaast hebben we de servetten gepersonaliseerd, wat een eigen uitstraling geeft.”

“Tork denkt mee. WE CANTEEN heeft samen met Tork recentelijk onderzoek gedaan naar de hoeveelheid papiergebruik op jaarbasis en hoe we daar op kunnen besparen. Tork gaat innovatief en duurzaam te werk en dat maakt een goede match met WE CANTEEN”.

Danny Meijer

Executive Chef