Testimonials_Essential_original.jpg

De test waar iedereen klaar voor was

Kattenkwaad stimuleert wekenlang testen. Leerlingen, onderwijzers, bestuurders en schoonmakers zijn klaar voor verandering.

Test gehaald met vlag en wimpel: De basisschool in Wiehl en het schoolcentrum in Bielstein hebben hun schooltoiletten uitgerust met Tork SmartOne® toiletpapiersystemen.
 
Slechte hygiëne is zeker geen uitzondering op scholen. Bekladde toilethokjes, verstopte leidingen en papieren handdoeken op de grond vormen voor velen een bron van ergernis. Toiletten die overstromen omdat ze verstopt zitten door toiletpapier kwamen dagelijks voor op zowel de middelbare als de basisschool in Wiehl. Het ging zelfs zo ver dat de leerlingen uiteindelijk toiletpapier persoonlijk bij de leiding moesten ophalen. Het schoolbestuur besloot dat dit zo niet langer kon. Daarom hebben ze Tork SmartOne®-systemen getest als alternatief voor traditionele toiletpapierdispensers. De volledig afgesloten behuizing maakt een einde aan kattenkwaad, omdat het papier veilig binnenin opgesloten blijft. Dit is niet alleen hygiënisch, spaarzaam en een obstakel voor vandalisme, maar zorgt ook voor een verbruiksvermindering van 40% ten opzichte van traditionele dispensersystemen1. De kinderen kunnen nu nog maar één vel per keer uitnemen. Hierdoor wordt het beduidend moeilijker om het toilet met opzet te verstoppen en het zorgt er ook voor dat de toiletrol niet overmatig uitrolt. De scholen waren zo onder de indruk van de zuinige vandalismebestendige dispensers dat ze al hun sanitaire ruimten hebben uitgerust met producten van Tork. Naast de Tork SmartOne® toiletpapierdispensers gebruiken de scholen nu ook Tork Matic® handdoekroldispensers en Tork zeepdispensers.
 
Een systeem met vele voordelen
 
“De aanpassing biedt voordelen voor zowel de leerlingen als de scholen zelf,” aldus de schooldirectie. “Dankzij de afgesloten dispensers kunnen wij de schooltoiletten nu bijvullen zonder het risico dat de toiletrollen weer in het toilet eindigen. Hierdoor is het voor de leerlingen ook veel aangenamer om naar het toilet te gaan.” De beslissing werd ook beïnvloed door de aanzienlijke besparing die mogelijk werd op producten en door de verbeterde hygiëne en netheid. De handdoek- en zeepdispensers die werden getest behaalden ook op deze vlakken de beste resultaten. De Tork Matic®-handdoekroldispenser heeft goed gescoord door de hygiënische, zuinige vel-voor-vel uitgifte en de Tork zeepdispenser blonk uit vanwege zijn stevige design en hoge capaciteit. Samengevat: De aanpassing vermindert vandalisme en bespaart kosten, terwijl de hygiëne en tevredenheid voor iedereen wordt verbeterd. Van de leerlingen en de directie tot de conciërges en schoonmakers, wiens werklast door deze systemen merkbaar wordt verlicht.
 
 
1 Cijfers gebaseerd op intern onderzoek onder 7729 gebruikers in Europa. Traditionele Maxi Jumbo Toiletpapier Dispenser tegenover Tork SmartOne® Mini Twin Toilet Paper Dispenser. De vermindering wordt berekend in het aantal gebruikte vierkante meters per bezoek.

Dankzij de afgesloten dispensers kunnen wij de schooltoiletten nu bijvullen zonder het risico dat de toiletrollen weer in het toilet eindigen.

Wiehl basisschool, Wiehl, Duitsland