Sportsworld Facility - rec.jpg

Goede handhygiëne is onmisbaar in een sportschool

Sports World, sinds 1998 gevestigd in een eeuwenoude fabriek in Amsterdam, staat bekend als dé gezondheids- en leefstijl specialist. De sportschool inspireert clubleden om actief en gezond te leven. Clubleden bepalen zelf op welk niveau en op wat voor manier ze invulling willen geven aan hun actieve en gezonde levensstijl. De medewerkers zorgen ervoor dat, ongeacht het doel, de doelstellingen met succes worden behaald. Een goede hygiëne mag daarbij niet ontbreken, daarom werkt Sports World met de dispensers van Tork.

“Sporters vinden goede hygiëne in de sportschool zeer belangrijk. Daarom doen wij iedere maand een tevredenheidsonderzoek onder onze leden, waarin wij hen vragen de hygiëne bij Sports World te beoordelen”, aldus Martin Cornet, Operationeel Manager bij Sports World Amsterdam. “In onze sportschool wordt veel gewerkt met gewichten, halterstangen en andere trainingsapparatuur. Naast het schoonhouden van de apparatuur zelf, bieden wij onze sporters ook goede faciliteiten om na het trainen de handen te wassen. De zeep- en handdoekjesdispensers van Tork hebben niet alleen een mooie uitstraling, ze geven ook duidelijk aan wanneer de zeep of het papier op is waardoor er niet meer misgegrepen wordt.”

“Op Schiphol kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Tork. Het mooie design en de uitstraling spraken mij aan. Het design past perfect bij onze zaak. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding goed en word ik geadviseerd door een zeer prettige en enthousiaste vertegenwoordiger van Tork. Ik kan Tork daarom absoluut aanbevelen.”

“Op Schiphol kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Tork. Het mooie design en de uitstraling spraken mij aan."

Martin Cornet

Operationeel Manager