PPG Industries

Naast kwaliteit ook duurzaamheid belangrijk in keuze voor Tork Industrial Low Lint

PPG Industries is een grote multinational en een vooraanstaande fabrikant van coatings, chemicaliën en glas. Als marktleider loopt PPG voorop in de ontwikkeling van coatingtechnologieën en -toepassingen voor de sectoren OEM Automotive, Architectural, Refinish, Packaging, Industrial, Protective & Marine en Aerospace. Het trainingscentrum van PPG Automotive Refinish in Wijchen maakt al geruime tijd gebruik van de Tork Industrial Low Lint werkdoeken in haar trainings- en opleidingsprogramma’s. Manager Training & Technical Support CAR/CT Benelux Freddy Gijsberts vertelt over het belang van de juiste werkdoeken.

Stofvezeltjes
“Om ons werk goed te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat de werkdoeken geen sporen en stofjes of vezeltjes achterlaten op een gereinigde ondergrond. Daarom hebben we uitgebreide tests gedaan met de werkdoeken van Tork. De eigenschappen van de anti-statische Industrial Low Lint Werkdoeken maakt ze uitermate geschikt om oppervlakken te na te drogen en te ontvetten. Dit laatste geldt zowel met het gebruik van de watergedragen ontvetter, siliconenverwijderaar of-ontvetter op solventbasis. Een extra pluspunt is dat de werkdoeken van Tork stofvrij verpakt worden. Wij adviseren deze doeken nu ook aan al onze dealers.”

Duurzaam
“Om het milieu zoveel mogelijk te sparen, werkt PPG het liefst met innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke producten. De keuze voor Tork was mede daardoor snel gemaakt: zij hebben duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. De Industrial Low Lint Werkdoeken kunnen meermaals gebruikt worden en zijn daarmee efficiënt in verbruik. Hierdoor produceren wij minder afval en verbruiken we minder ontvetter.”

“Om het milieu zoveel mogelijk te sparen, werkt PPG het liefst met innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke producten. De keuze voor Tork was mede daardoor snel gemaakt: zij hebben duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan."

Freddy Gijsberts

Training & Technical Support Manager CAR/CT Benelux