Houd de keuken draaiende met Tork Reflex™

Optimaliseer de doorstroom in uw keuken en verbeter de efficiëntie

Toegang tot hoogwaardige hygiëneproducten is noodzakelijk

Tork-Reflex-New-Generation1_rectangle.jpg

Een goede doorstroom betekent goede routine en structuur. Investeren in hoogwaardige hygiëneoplossingen en ze op de juiste locaties in de keuken plaatsen is essentieel voor de dagelijkse efficiëntie in de keuken. Het behouden van goede hygiënenormen betekent dat de routine een gewoonte wordt – personeel doet het zonder erbij na te denken. Als toonaangevend professioneel hygiënemerk, is Tork® een expert in het behalen van een geweldige doorstroom en het helpen van klanten te voldoen aan de hygiënevereisten.

Kunnen de juiste hygiëneoplossingen de manier waarop we in de keuken werken verbeteren?

Bekijk de film over ons keuken-doorstroomexperiment voor meer informatie over hoe Tork Reflex™-producten de efficiëntie verbeteren dankzij een betere hygiëneplanning.

Ontworpen voor een betere doorstroom in uw keuken

Hier onder vindt u enkele belangrijke voordelen van het Tork Reflex-systeem:

  • Optimaliseer de doorstroom in uw keuken

    • Verbeter de toegankelijkheid tijdens de drukke openingstijden met het nieuwe draaiende mondstuk, waardoor gebruikers vanuit elke hoek papier kunnen pakken. 
    • Raak alleen het vel aan dat u gebruikt en verminder het risico op kruisbesmetting. 
    • Dankzij de verwijderbare kap is de dispenser eenvoudig schoon te maken. 

  • Controle over kosten, verbruik en afval

    • Dankzij de vel-voor-vel dosering houdt u het papierverbruik van het personeel onder controle. 
    • Vullingen gaan langer mee, dus minder onderbrekingen in uw keuken. 
    • Run-out indicators garanderen dat u nooit zonder papier zit.

Tork Reflex New Generation
  • Vermindert verbruik tot 37%*
    * in vergelijking met het Tork Centerfeed-systeem

Top tips en trucs van een keukenoptimalisatie-expert

Bekijk Alan Kinsella’s gesprek over zijn “C.H.E.F.S”-gids voor een betere doorstroom en efficiëntie die hij heeft gecreëerd aan de hand van zijn 30 jaar aan ervaring in de restaurant- en hotelbusiness.

  • Hier onder vindt u meer tips en trucs:

    • Plaats hygiëneproducten op strategische plaatsen: Papieren handdoeken en handzeep moeten op goed te bereiken plekken staan bij de in- en uitgang van de keuken en bij elke wasplek, zodat het een gewoonte wordt om ze te gebruiken. Plaats ze op oogniveau, zodat ze goed opvallen. 
    • Creëer een zeer schone en hygiënische omgeving: Dit zal niet alleen zorgen voor een goede doorstroom, het creëert ook een fijnere omgeving om in te werken voor het keukenpersoneel. 
    • Voorraadrotatie is essentieel voor hygiëne: Maak koelkasten, droge opslagplekken en vriezers schoon en deel ze opnieuw in, zodat oudere voorraad niet wordt vergeten en ongewenste geuren verspreiden. 

  • "De poets- en reinigingsoplossingen van Tork leggen de lat hoger voor normen, moedigen consistente hygiënepraktijken aan en bieden een fijnere omgeving voor keukenpersoneel."
    Alan Kinsella - Keukenoptimalisatie-expert

Wilt u meer weten over hoe Tork Reflex de efficiëntie in uw keuken kan verbeteren?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Voer voornaam in
Voer achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Please populate recaptcha
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Bedankt!

Sluiten