TOHP_Hero_800x500.jpg

Tork lanceert Tork Office Hygiene Package voor hybride werkmodellen 

17.05.2022
 

Het op maat gemaakte pakket biedt facilitair managers een selectie van producten, diensten, hulpmiddelen en ondersteuning om facilitair managers te helpen bij het weer werken op kantoor. In het pakket zijn producten als Tork Vision Schoonmaken en Tork PaperCircle samengebundeld. Hiernaast biedt Tork een gratis hygiëneconsult aan door hygiëneadviseurs.

Het verbeteren van de schoonmaakkwaliteit zonder afbreuk te doen aan de operationele efficiëntie is nog belangrijker geworden voor facility managers en facilitaire dienstverleners.1 Uit onderzoek blijkt dat 80% van de bevolking nu meer dan vóór COVID-19 verwacht dat openbare sanitaire ruimten een veilige hygiënische omgeving bieden. Daarnaast maken hybride werkmodellen en de toegenomen aandacht voor hygiëne in gedeelde werkruimten het werk voor facilitair managers van kantoren nog complexer. Vooral omdat de schoonmaak- en hygiënebehoeften sterk variëren en afhankelijk zijn van hoeveel medewerkers op een bepaald moment gebruik maken van het kantoor.

 
Om facilitair managers te ondersteunen, biedt het Tork Office Hygiëne pakket producten, diensten, hulpmiddelen en ondersteuning. Het richt zich op actuele onderwerpen als: 
 
  • De nieuwe hygiëneuitdagingen van flexibele kantoren en hybride werkmodellen 
  • Het ondersteunen van handhygiënegedrag en het beheren van oppervlaktereiniging in gedeelde ruimtes 
  • Hoe datagestuurde schoonmaak kan helpen om een consistent hoge schoonmaakkwaliteit te leveren en de efficiëntie te verbeteren. 
  • Milieuvriendelijk en grondstofzuinig   
 
Alle producten en diensten in het pakket zijn gebaseerd op milieuvriendelijke, grondstofzuinige inkoop en productie. Onderdeel van het hygiënepakket is Tork Vision Schoonmaken - 's werelds toonaangevende oplossing voor facilitair management. Door digitaal te gaan, kunnen degenen die verantwoordelijk zijn voor schoonmaak realtime-gegevens gebruiken om te begrijpen wanneer en waar er behoefte is aan schoonmaak. Zo kan er meer tijd worden besteed aan wat het belangrijkst is.
 
Verder onderdeel van het pakket is de Tork PaperCircle, de recyclingdienst voor papieren handdoeken. Het helpt facilitair managers hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen door de hoeveelheid afval met tot wel 20%2 te verminderen en de CO2-uitstoot van hun papieren handdoeken met minstens 40% te verlagen.3 
 
Gratis hygiëneconsult 
 
Om facilitair managers te ondersteunen bij het weer werken op kantoor, biedt Tork een gratis hygiëneconsult aan door hygiëneadviseurs. Het consult helpt facilitair managers bij het identificeren van mogelijkheden om de schoonmaakkwaliteit en hygienebeheer te verbeteren, evenals de operationele efficiëntie en duurzaamheid. Op basis van de bevindingen geven de Tork hygiëneadviseurs duidelijke aanbevelingen en stellen oplossingen voor om aan de behoeften van de klant te voldoen en hygiënestandaarden te waarborgen. Het adviesgesprek kan op locatie of virtueel plaatsvinden. Klik hier voor een gratis consult. 
 
"Mensen beoordelen hun werkplek niet meer enkel op de klassieke werknemersvoordelen, maar ook op hoe het de gezondheid en welzijn op de werkplek bevordert. Tijdens het consult bekijken onze ervaren hygiëneadviseurs samen met de klant de huidige hygiëneregelingen, om verbetermogelijkheden te herkennen", zegt Anna Königson Koopmans. 
 
Klik hier (NL) of hier (BE) voor meer informatie over het Tork Office Hygiene Package en om het nieuwe trendrapport te downloaden. 
 
 

1 Bringing the Office Customer to Life, een kwantitatieve studie uitgevoerd in 2020 voor Essity.
2 Gebaseerd op resultaten van Tork PaperCircle® pilot klanten in Duitsland en Nederland
3 Gebaseerd op een Life Cycle Assessment voor Europa, waarbij rekening is gehouden met de  vermeden processen, uitgevoerd door Essity en geverifieerd door IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stefan Bruckmann, Brand Activation Manager DACH & BNLX
+49 (0)621 778 4734
stefan.bruckmann@essity.com