Onze systemen voorbereiden op meerdere generaties gebruikers

We weten dat u systemen nodig hebt waar u op kunt vertrouwen, zodat u zich volledig kunt focussen op het runnen van uw bedrijf. Daarom testen we al onze systemen zorgvuldig zowel in het lab als op locatie en doorlopen ze strenge kwaliteitscontroles voordat we ze bij u introduceren.

Het is dan ook niet ongebruikelijk om Tork-dispensers tegen te komen die erg oud zijn. Soms zult u zelfs dispensers aantreffen die al sinds de jaren 80 aan de muur hangen, wat betekent dat ze miljoenen gasten voorzien hebben van zeep, handdoeken en toiletpapier. Omdat ze gewoon blijven werken.
 
TOL_wolfs_714x294.jpg
 
 Tork-dispensers uit de jaren 80

Meerdere testen, miljoenen keren

Ons volledige assortiment dispensers en vullingen wordt in onze geavanceerde laboratoria getest op dispenserfunctionaliteit, mechanische duurzaamheid en chemische betrouwbaarheid om zo te voldoen aan onze ambitieuze normen. We gebruiken industriële robots om de mechanische duurzaamheid te garanderen en miljoenen dispensercycli te testen. We voeren valtesten, krastesten, verpakkingstesten, opslagtesten in lage en hoge temperaturen, chemische duurzaamheidstesten en meer uit – zodat u er altijd van op aan kunt dat onze producten doen waarvoor ze zijn bedoeld.

“We gaan altijd tot het uiterste om te garanderen dat onze producten voldoen aan de normen die ons tot wereldwijde leider op het gebied van persoonlijke hygiëne hebben gemaakt. Probeer onze systemen en merk het verschil.” 

- Agneta Rydenstam, Global Laboratory Services Manager, Tork


TOL_wolfs2_714x294.jpg

Ontworpen en getest voor elk omstandigheid

Bij Tork maken we producten die klaar zijn voor de echte wereld. Het feit dat dispensersystemen oorspronkelijk bedoeld waren voor een kantoor weerhoudt men er niet van om ze uiteindelijk een keer te gebruiken in een kroeg of stadion, onder zeer andere omstandigheden. Praktijktesten van onze systemen leggen het verwachte en onverwachte bloot, en zorgen ervoor dat ze uiteindelijk beide aankunnen. Dit alles heeft geleid tot producten die zo probleemloos en betrouwbaar mogelijk zijn.
 
Het is dan ook niet gek dat u af en toe oude Tork-systemen tegenkomt die nog steeds in gebruik zijn. Onze mensen zijn elke dag bezig, in het laboratorium, in het veld, en zelfs in het bos, om de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten altijd te kunnen garanderen. Zodat u ons de verantwoordelijkheid voor hygiëne kunt toevertrouwen en u zich kunt richten op wat belangrijk is: het runnen van uw bedrijf.