Tork Natural servetten
Restaurant

Tork Natural servetten

01/09/2017

Duurzaamheid is tegenwoordig voor gasten een belangrijke factor in de keuze voor een restaurant. Met de nieuwe Natural servetten biedt Tork restaurants en cateraars een eenvoudige manier om hun betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid op tafel te brengen.

De servetten met de typisch bruine recylingkleur zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Bovendien zijn ze gemaakt van 100 procent gerecyclede vezels en bevatten ze geen bleekmiddelen of toegevoegde kleurstoffen. Op deze manier leveren restaurant- en cateringbedrijven niet alleen hun bijdrage aan een beter milieu, maar onderstrepen zij tegelijkertijd het duurzame beeld van hun bedrijf. Consumentenenquêtes zoals de 'Consumer Trends in Sustainability' van SolarCity tonen aan dat consumenten duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel hebben staan. Volgens de studie zoekt 55 procent van de consumenten actief naar groene producten en diensten – deze trend geldt ook voor het aanbod van de gastronomie- en cateringbedrijven. Gasten kiezen steeds vaker voor duurzame restaurants en cateringdiensten. Zelfs de kleinste details dragen bij aan de duurzame uitstraling, weet Away-from-Home-specialist Tork: “Met de Tork Natural servetten brengen restaurants hun duurzame karakter eenvoudig ter tafel en tonen zij hun gasten dat ze het milieu net zo belangrijk vinden als hen”, aldus Sonja van der Linden, Product & Segment Manager Tabletop & Hospitality bij Tork. “Dankzij bewezen Tork-kwaliteiten kunnen de gasten volkomen op de servetten vertrouwen – voor een zorgeloze, perfecte ervaring.”

De voordelen van de natuurlijke Tork lunch- en dinerservetten in een overzicht:
● Gemaakt van 100% natuurlijke vezels
● Geen bleekmiddelen, geen gebruik van toegevoegde kleurstoffen – de bruine kleur is natuurlijk
● Biologisch afbreekbaar & composteerbaar volgens de norm EN 13432FSC® en EU-ecolabel gecertificeerd product
● Kartonnen verpakkingsdoos bestaat uit gerecycled papier
● De folie van de verpakking bestaat voor 85% uit suikerriet waardoor deze een geringere ecologische voetafdruk achterlaat dan fossiele alternatieven

Altijd het passende servet en ruimte voor uw boodschap
Het Tork natuurlijke milieu-servetten assortiment omvat drie maten: de Tork lunchservet natuur 1/4-vouw voor lunch met bediening aan tafel; de tijdbesparende, voorgevouwen Tork lunchservet natuur 1/8-vouw; en de grotere Tork dinerservet natuur 1/8-vouw voor lunch of diner met bediening aan tafel. Alle drie de varianten kunnen worden voorzien van een opdruk bijvoorbeeld met een eigen logo of met een persoonlijke boodschap.

Klik hier om de brochure te downloaden.