win-napkins-horeca-original.jpg
Restaurant

Win één jaar gratis servetten voor uw restaurant!*

30/04/2021

Doe mee en win!

Creëer een onvergetelijke ervaring voor uw gasten met gekleurde servetten – win nu!

Om de heropeningsfase van de horeca actief te ondersteunen, schrijft Tork een wedstrijd voor horecaondernemers uit: De prijs is een jaarvoorraad (gemeten naar het gemiddelde van een full-service restaurant) Tork-servetten in een kleur naar keuze*.  Het enige wat u hoeft te doen is u registreren via het deelnameformulier hieronder en ons vertellen wat u het leukst vindt aan Tork-servetten. Word creatief en win een hele pallet Tork-servetten naar keuze!

 
 
*Deelnamevoorwaarden en -regels

 • De te winnen prijs is een pallet onbedrukte conventionele Tork servetten tot een adviesprijswaarde van EUR 3.000. Dit komt overeen met ong. een jaarvoorraad servetten voor een gemiddeld full-service restaurant. Voorbeeld: Tork Soft Dinner Napkins artikelnummer 509400, 3-laags ¼-vouw: 40 dozen van 12 pakken servetten = 48.000 servetten in totaal. Raadpleeg de Tork-productcatalogus om een Tork-artikel (SKU) te selecteren, zoals 2-laags, 3-laags, Textured of LinStyle. Kies een kleur, formaat en vouw: cocktail-, lunch- of dinergrootte, ¼- of 1/8-vouw (mixen is niet toegestaan).
 • Door op verzenden te klikken bij het deelnameformulier accepteert u de deelnamevoorwaarden en -regels.
 • Looptijd van de promotie 1 mei t/m 15 juni 2021.
 • Deze promotie is alleen voor horecaondernemingen die geregistreerd in Nederland zijn bij de Kamer van Koophandel onder NACE 55 en/of 56. Men kan slechts één keer per locatie/outlet meedoen. 
 • De prijs is uniek en in op naam van de winnaar. De prijs kan niet overgedragen, uitgewisseld of uitbetaald worden in geld.
 • De winnaar wordt door een onpartijdige derde partij willekeurig getrokken uit alle deelnemers die het deelnameformulier uiterlijk op 15 juni 2021 hebben ingediend
 • De winnaar wordt gevraagd on mee te werken aan promotionele activiteiten die gerelateerd zijn aan deze promotie, zoals een foto of video-opname en interviews. Essity/Tork en de geselecteerde mediapartner voor deze promotie hebben het recht om deze foto, video-opname en interview te publiceren of te gebruiken in welke vorm dan ook. Essity/Tork en de geselecteerde mediapartner voor deze promotie zijn geen vergoeding verschuldigd aan de winnaar. 
 • De winnaar wordt bekend gemaakt op de website van Essity/Tork en de geselecteerde mediapartner voor deze promotie en zal worden geïnformeerd via e-mail of telefoon over de gewonnen prijs niet later dan 3 maanden nadat deze promotie is geëindigd.  
 • Er is geen correspondentie mogelijk over de uitslag van deze promotie en er kunnen geen rechten ontleend worden aan deelname. Eventuele klachten over deze promotie kunnen aan ons gemaild worden op info@tork.nl
 • Essity/Tork en de geselecteerde mediapartner voor deze promotie zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de schade die ontstaan is na deelname aan deze promotie, technische mankementen of andere defecten die gerelateerd zijn aan de deelname aan deze promotie of de toewijzing van de winnaar.  
 • Essity is de organisator van deze winactie.