TORK SWE 02-16 0484.tif

Blink uit in keukenhygiëne! Test het zelf!

Hygiënisch schoon met Tork

Tijdelijk aanbod: profiteer tot 30 november 2017 van ons exclusieve actieaanbod voor uw cateringkeuken!

Speciaal voor cateraars hebben we een pakket samengesteld met oplossingen voor in de keuken die optimale efficiency en hygiëne bieden. Dit pakket kunt u nu gratis testen! 
Het pakket bestaat enerzijds uit een Tork Reflex™ Centerfeeddispenser inclusief een rol multifunctioneel poetspapier Deze dispenser kunt u twee weken gratis testen. 

Anderzijds hebben we een sample box met een aantal Tork Heavy-Duty werkdoeken in wit en blauw, een pak Tork Coloured Long-Lasting Cleaning Cloth, een testflacon Tork Extra Mild Liquid Soap en een brochure over onze disposable werkdoeken en de hygiënecode. Vul onderstaand formulier in voor XX maand 2017 en vraag het Tork-pakket* voor uw cateringkeuken aan.


Efficiënte, hygiënische oplossingen
Als in het heetst van de strijd uw keuken vies wordt door olie, vet of etensresten kunt u vertrouwen op ons Tork-cateringpakket om weer schoon voor de dag te komen. Tork Reflex™ heeft een handig vel-voor-vel-systeem waarmee u 37% minder poetspapier verbruikt in vergelijking met traditionele centerfeedsystemen. Tevens is er minimaal risico van kruisbesmetting, omdat het volgende vel voortdurend klaar is om te pakken zonder dat u de dispenser hoeft aan te raken. Onze disposable nonwoven werkdoeken zijn sterk en absorberend, ideaal voor specifieke reiningstaken in de keuken. Bovendien zijn deze doeken en Reflex™ poetspapier gecertificeerd voor contact met levensmiddelen. Tork Extra Mild vloeibare zeep is vrij van parfum en kleurstoffen, perfect voor plekken waar met voeding gewerkt wordt zoals in uw keuken.  

------------------------------------------------------ 
*Tijdelijk aanbod. Vul voor 30 november 2017 onderstaand formulier in en vraag het Tork-pakket aan speciaal voor catering (Tork Reflex™ Centerfeedsysteem plus Tork sample box). Per cateringbedrijf kan maximaal twee dispensers inclusief elk één rol vulling en één sample box aangevraagd worden. Deze test is geheel kosteloos – wij zorgen voor de levering van het pakket en halen het ook weer op indien u niet tevreden bent.