Jet Air Dryers.png

Luchtdrogers

Overweegt u luchtdrogers voor uw sanitaire ruimte?

Wij verkopen geen luchtdrogers, maar wij weten wel wat goed werkt voor onze klanten. Elke sanitaire ruimte vervult een andere taak. Misschien is voor u hygiëne, waarde, comfort of uitstraling het allerbelangrijkste. En omdat u waarschijnlijk voor een aantal jaren in uw apparatuur investeert, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat deze aan uw wensen voldoet. 
 
Hieronder een aantal zaken die onze klanten graag willen weten over luchtdrogers: 
Time efficient.png Efficient?
Handen drogen met een luchtdroger kan een tijdje duren en er kan slechts één persoon per keer gebruik van maken – bent u voorbereid op lange rijen op drukke momenten? Bezoekers aan uw sanitaire ruimten moeten snel in en uit kunnen lopen. Luchtdrogers kosten 10-45 seconden per persoon en op drukke momenten zijn er meerdere drogers nodig om rijen te voorkomen en om te voorkomen dat bezoekers hun handen aan hun broek afdrogen. 

Papieren handdoeken moeten op tijd worden bijgevuld, maar een handdoek pakken kost slechts een seconde, waarna de bezoeker weer ruimte maakt voor de volgende bezoeker. Zijn drukke momenten een probleem bij uw sanitaire ruimten? 

Serving multiple needs.png   Verschillende wensen?
Luchtdrogers zijn enkel ontworpen voor volwassen handen – hoe voldoet u aan de wensen van alle bezoekers aan uw sanitaire ruimte? U wilt dat deze sanitaire ruimte de wensen van iedere gebruiker vervult. Luchtdrogers zijn prima voor het drogen van handen, maar dit is de enige taak waarvoor ze zijn ontworpen.
 
Papieren handdoeken kunnen daarentegen voor alles worden gebruikt, van gezicht wassen tot neus snuiten of lippenstift bijwerken en kunnen bovendien door kinderen worden gebruikt. Hebben gebruikers van uw sanitaire ruimten andere wensen dan alleen handdroging?
 
Comfortable environment.png  Aangename omgeving?
Luchtdrogers zijn soms lawaaierig en passen veelal niet bij andere sanitaire accessoires – zullen ze zonder te storen bij uw werkplek passen? Uw sanitaire ruimten dienen het imago van uw etablissement te weerspiegelen. Met luchtdrogers kunt u geluidsniveaus van tot wel 90 dB verwachten. Dit kan overlast geven voor andere gasten of mensen buiten de sanitaire ruimte.
 
Papieren handdoeken moeten worden bijgevuld, maar passen perfect bij iedere sanitaire ruimte en zullen de ervaring niet verstoren. Hebt u een sanitaire ruimte waar u rust en stilte wilt aanbieden? 

The full picture.png  Het volledige plaatje?
Luchtdrogers staan bekend om lage gebruikskosten, maar de aankoop-, installatie- en onderhoudskosten worden daarbij weggelaten – krijgt u wel waar voor uw geld? U moet de ware kosten kennen en ervoor zorgen dat u waar voor uw geld krijgt in uw sanitaire ruimten. Luchtdrogers beloven goedkoper te zijn vanwege hun lage gebruikskosten, maar u moet hier de aankoop-, installatie- en onderhoudskosten nog bij optellen om tot de ware kosten te komen.
 
Papieren handdoeken hebben veel lagere vaste kosten, maar de gebruikskosten variëren op basis van het aantal gebruikers. Hebt u een sanitaire ruimte waarvoor het cruciaal is om de kosten te kennen? 

Cost efficient.png  Kostenefficiënt?
Het terugverdienen van luchtdrogers kan veel langer duren dan verwacht als u genoeg apparaten nodig hebt om het hoofd te kunnen bieden tijdens piekuren – kent u de doorloopniveaus van uw sanitaire ruimten? Uw sanitaire ruimten dienen kosteneffectief te zijn, ongeacht het aantal gebruikers. Luchtdrogers hebben lagere gebruikskosten, maar de terugverdientijd kan lang zijn aangezien u genoeg drogers nodig hebt om het hoofd te bieden aan bezoekerspieken, zelfs als het gebruikelijke aantal bezoekers laag is.
 
Met papieren handdoeken betaalt u voor wat u gebruikt. De gebruikskosten zijn misschien hoger, maar zullen altijd de ware aantallen tonen die gebruikt worden. Hebt u sanitaire ruimten waar kostenefficiëntie de belangrijkste rol speelt? 

Minimal cleaning.png  Minimale reiniging?
Ziektekiemen kunnen bij het drogen worden rondgeblazen – heeft uw team de tijd om vaak genoeg schoon te maken zodat uw sanitaire ruimte fris blijft? U wilt uw bezoekers frisse mogelijkheden voor handdroging bieden in uw sanitaire ruimten. Luchtdrogers lijken minimaal onderhoud te vergen, maar om fris te blijven moeten ze regelmatig worden schoongemaakt, omdat resten van vuile handen in de drogers terecht komen.
 
Papieren handdoeken moeten worden aangevuld, maar ze zijn altijd fris en blijven beschermd totdat ze door de gebruiker worden aangeraakt. In welk van uw sanitaire ruimten zijn bovenstaande zaken van belang?  

Maximum hygiene.png  Maximale hygiëne?
Meerdere gebruikers raken hetzelfde oppervlak van de droger aan – hoe gaat u besmetting te lijf? Hygiëne mag nooit in het gedrang komen in uw sanitaire ruimten. Gedeelde, open luchtdrogers worden door gebruikers soms als minder hygiënisch beschouwd, omdat ze bang zijn in contact te komen met de ziektekiemen van een ander. 

Papieren handdoeken worden alleen aangeraakt door de gebruiker en voldoen aan de eisen voor de ruimten waar hygiëne het meest cruciaal is. Hebt u sanitaire ruimten waar hygiëne extra belangrijk is?

Wat uw wensen ook zijn, wij zijn er om u te helpen uw sanitaire ruimte te verbeteren. We geven u graag advies of verzorgen een audit van de sanitaire ruimte. Vraag het ons.