• Kantoor

  Tork EasyCube®: betere schoonmaakkwaliteit, klanttevredenheid en betrokkenheid van het personeel

  Pascale-Hicham_original.jpg
  De software vertelt mij precies waar er schoongemaakt of gevuld moet worden. Het is veel handiger en comfortabel.
  Rousna Dumond
 • Winkelcentrum

  Digitaal schoonmaakbeheer zorgt voor topkwaliteit bij ‘Welle 7’

  Het stedelijke conceptcentrum ‘Welle 7’, een mix van bedrijven, amusement, onderwijs en shopping op acht etages, met een totale oppervlakte van 14.000 vierkante meter, wenste een optimale schoonmaakkwaliteit. Daarom koos Migros Aare, de operator van het centrum, voor de implementatie van Tork EasyCube®, de digitale tool voor datagestuurd schoonmaken.
 • Pretpark

  Facilitaire dienstverlening in pretparken wordt een ‘denderend leuke’ ervaring

  Pret- en recreatieparken hebben een onderlinge strijd om de verkoop van seizoenstickets, klanttevredenheid en klantloyaliteit. De persoonlijke klantervaring is dus zeer belangrijk. Een pretpark schoon houden kan echter een grote uitdaging zijn. Het personeel is vaak zeer druk bezig met het in de gaten houden van meerdere faciliteiten waar net zo veel bezoekers naartoe komen als de attracties zelf, vooral wanneer de faciliteiten verspreid liggen over een groot park.
 • Kantoor

  Tork EasyCube® biedt uitstekende reinigingskwaliteit

  Minder schoonmaakrondes van 90 tot 68 per dag, 100% beschikbaarheid van toiletpapier, zeep en handdoeken en verbeterde klanttevredenheid – dat zijn de resultaten die bij Unilever in Hamburg werden bereikt dankzij de managementsoftware van Tork EasyCube®.
 • Kantoor

  Tork EasyCube luidt een nieuw tijdperk in voor schoonmaken

  Dankzij de facility management-software voor datagestuurd schoonmaken, zijn ze bij World Trade Center Amsterdam (WTC) nu 27% minder lang bezig met het schoonmaken van de sanitaire ruimten en is de beschikbaarheid van handdoeken en toiletpapier gestegen naar bijna 100%. Hierdoor is het aantal klachten gedaald tot het absolute minimum.
  Edo-den-hertog-wtc.jpg
  Tork EasyCube® geeft ons de mogelijkheid om kwaliteit te verbeteren en de kosten laag te houden, wat een zeer unieke combinatie is binnen de schoonmaakindustrie.
  Edo den Hertog
 • Sportcentrum

  Klachten zijn verleden tijd met behulp van intelligente sanitaire ruimten

  Wanneer je sporttrainingen van de hoogste kwaliteit aanbiedt aan een miljoen bezoekers per jaar, telt ieder detail. De IKSU sportfaciliteit in Umeå telt 22.000 vierkante meter en biedt alles van fitnesszalen en zwembaden tot klimmuren en velden voor indoor beach volleybal. Dat betekent ook dat er vele sanitaire ruimten zijn. Daarom heeft dit grootste sportcomplex van Scandinavië ervoor gekozen om de sanitaire ruimten intelligent te maken, waardoor er is afgerekend met klachten en een geheel nieuwe structuur voor schoonmaken is aangenomen.
  Voorheen leidde slechts een van de vier dispensercontroles daadwerkelijk tot bijvullen. De routine was herhaaldelijk, je moest altijd alles controleren. Nu weet ik precies wat er nodig is door op de tablet aan mijn schoonmaakkarretje te kijken.
  André Söderberg
 • Zoo

  Betere apenstreken met schoonmaak gericht op klanten

  Door de digitale schoonmaakoplossing van Tork EasyCube™ is de Nederlandse dierentuin de Apenheul erin geslaagd om de kwaliteit van schoonmaken te verhogen en klachten aanzienlijk te verminderen in slechts één seizoen. Maar de oplossing zorgt ook voor een meer langdurige verandering in de mindset van de Apenheul-medewerkers.
  Ik was verrast dat Tork EasyCube de manier waarop we denken, heeft kunnen veranderen. Nu we gewend zijn aan het systeem kunnen we altijd een stap voorblijven. Als je van je klanten houdt, dan moet je dit systeem proberen; het zorgt ervoor dat je als hen gaat denken.
  Erwin Cheizoo
 • Pretpark

  Hoe achtbanen en intelligente sanitaire ruimten voor gelukkige bezoekers zorgen

  Bij Gröna Lund, te midden van draaimolens en achtbanen, bevinden zich 80 toiletten die net zo vaak bezocht worden als menig andere attractie. “De sanitaire ruimte is de plek waar we de eerste en laatste indruk maken, dus die zijn voor ons heel belangrijk”, zegt Dragica Novacic, Park Support Manager. Foto: Gröna Lund
  We scoren nu altijd hoog op klanttevredenheid, terwijl we eerst geregeld opmerkingen kregen over onze sanitaire ruimten van bezoekers.
  Dragica Novacic
 • Pretpark

  Tork EasyCube heeft alles veranderd

  Tork EasyCube™ heeft het schoonmaken niet alleen leuker gemaakt, maar de tevredenheid van bezoekers over de sanitaire ruimten van dierentuin en pretpark Furuvik is ook nog nooit zo goed geweest. “Ik kan minder tijd besteden aan toezicht op de schoonmaak en heb toch meer controle”, zegt support manager Kajsa-Lotta Halvarsson.
  Ik kan minder tijd besteden aan toezicht op de schoonmaak en heb toch meer controle
  Kajsa-Lotta Halvarsson
 • Commercieel

  Werken met Tork EasyCube® en datagestuurd schoonmaken in de drukste gebouwen van Londen

  Het Blue Fin Building ligt op een prominente locatie aan de Theems, Southbank, en is een iconisch gebouw van 46.451 vierkante meter met 13 verdiepingen dat in 2007 is ontwikkeld.
  We hebben al zeer deskundige schoonmakers, maar met Tork EasyCube® kunnen ze hun tijd en energie besteden aan de gebieden waar dit het meest nodig is. Onze activiteiten op 46.451 vierkante meter zijn complex en Tork EasyCube® helpt ons controle te houden en op klachten te reageren voordat deze zich voordoen.
  Angelina Hadj-Lazib
 • Kantoor
  tumbnailItemImage
 • Winkelcentrum
  tumbnailItemImage
 • Pretpark
  tumbnailItemImage
 • Kantoor
  tumbnailItemImage
 • Kantoor
  tumbnailItemImage
 • Sportcentrum
 • Zoo
 • Pretpark
 • Pretpark
 • Commercieel