Maak kennis met: Tafelrollen, napperons, tafellopers en placemats!

Tork LinStyle® Premium tafelaankleding en servetten.

Het gevoel van linnen met de voordelen van eenmalig gebruik

Tork LinStyle® is de perfecte keuze voor wanneer u op zoek bent naar het luxueuze gevoel en de uitstraling van linnen, maar de voorkeur geeft aan de efficiëntie van eenmalig gebruik. Onze LinStyle-servetten en -tafelaankleding zijn aanzienlijk zachter en dikker dan standaard papieren producten en zijn extra absorberend. U kunt er op efficiënte wijze een hoogwaardige ervaring mee creëren zodat uw gasten terug zullen blijven komen voor meer.

  • Een vleugje kleur doet al veel

    LinStyle®-servetten zijn beschikbaar in verschillende klassieke en moderne kleuren. En met de introductie van onze bijpassende LinStyle®-tafelaankleding, hebben we het u makkelijk gemaakt om een tafelsetting te creëren die aansluit bij het thema en merk van uw restaurant, of u nu hoogstaande culinaire gerechten of tijdloze feel-goodrecepten serveert. Voor een echt gepersonaliseerde ervaring kunt u ook kiezen voor een persoonlijke bedrukking.

  • Haal de smaken naar boven in uw gerechten

    Als het op eten aankomt, spelen onze ogen vaker de doorslaggevende rol dan onze smaakpapillen. Onderzoek toont aan dat de kleuren die een gerecht omringen een aanzienlijk effect kunnen hebben op de smaakbeleving. Wij vonden dit zo interessant dat we de handen ineen geslagen hebben met de deskundige foodstyliste en chef-kok Linda Lundgren, om een brochure te maken over het combineren van gerechten en kleuren.

  • Laat uw creativiteit de vrije loop

    Mix en match met ons assortiment LinStyle-tafelaankleding en -servetten

  • Scrol naar beneden en bestel nu uw gratis monsters

Bestel nu uw gratis monsters!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze LinStyle®-servetten en -tafelaankleding.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Voer voornaam in
Voer achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Gelieve recaptcha te bevolken
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Bedankt, wij hebben uw bericht ontvangen en nemen binnenkort contact met u op

Sluiten