Xpress Yourself. Geef uw zaak een boost.

Het is altijd belangrijk geweest om goede marketing te hebben voor uw zaak. Maar aangezien 46% van de restaurantbezoekers graag tijd doorbrengt op sociale media om nieuwe restaurants te ontdekken, is het essentieel dat u de juiste tools nodig hebt om hen snel en effectief te bereiken.

Ontdek hoe Ken gebruikmaakt van Tork Xpressnap om het succes van zijn zaak te vergroten.

Op creatieve wijze aan de slag gaan met gepersonaliseerde marketingboodschappen en professionele designs ondersteunt uw bedrijfsdoelen om het aantal gasten, de omzet en het aantal terugkerende klanten te verhogen. Restauranteigenaar Ken vertelt hoe hij gebruikmaakt van Tork Xpressnap®, het enige dispensersysteem dat het verbruik van servetten vermindert en een digitale DIY-marketingtool biedt, om zijn zaak een boost te geven.

  • Sociaal aan de slag

    70% van zelfbedieningsrestaurantbezoekers volgt restaurantgerelateerde content op social media. Gebruik onze digitale tool om een unieke boodschap te maken en deel deze rechtstreeks op uw social mediakanalen om het aantal bezoekers aan uw restaurant te verhogen.

  • Wees persoonlijk

    79% van de restaurantbezoekers keert eerder terug naar het restaurant als ze een gepersonaliseerde beleving hebben gehad. Gebruik daarom onze digitale tool voor het delen van speciale aanbiedingen, de traditie van uw restaurant of uw betrokkenheid bij de gemeenschap. Restaurantbezoekers duiden deze zaken aan als dingen die loyaliteit stimuleren.

  • Showcase

    16% van de zelfbedienings- en fastfoodrestaurantbezoekers is het ermee eens dat een aantrekkelijke tabletop-marketingboodschap (als beelden van een nieuwe aperitief, drankje of dessert) de kans vergroot dat ze meer besteden. Verleid hen met uw persoonlijke marketingbericht – hier te creëren in slechts een paar minuten.

Neem contact op met uw dealer voor de Tork Xpressnap

Laat ons weten met welke dealer u het liefst samenwerkt en in welk product van Xpressnap u geïnteresseerd bent. Wij zorgen voor de rest.

Aan de slag

Neem contact met ons op

Voer voornaam in
Voer achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Gelieve recaptcha te bevolken
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Bedankt, wij hebben uw bericht ontvangen en nemen binnenkort contact met u op

Sluiten

Disclaimer onderzoek

*Het onderzoek werd van 17 november tot 13 december 2017 uitgevoerd onder 1.026 personen in Nederland tussen 18-60 jaar, die in de afgelopen maand ten minste eenmaal in een restaurant hadden gegeten. Het onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd door de firma United Minds, die gebruik heeft gemaakt van een web panel via de panel provider CINT.