Comfort sanitaire ruimte

Als u een meer ontspannen en aangename omgeving wilt creëren voor de bezoekers van uw sanitaire ruimte en niet alleen aan hun basiswensen wilt voldoen, biedt de Tork Comfort sanitaire ruimte alles wat u nodig hebt. Van onze zachte, comfortabele handdoeken tot onze vochtinbrengende lotion: bezoekers met de meest uiteenlopende wensen zullen de extra zorg en aandacht die u biedt op prijs stellen.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Uw bezoekers met verschillende behoeften zullen onze Tork Advanced zachte handdoeken waarderen. Naast het snel kunnen drogen van de handen, hebben deze zachte, comfortabele handdoeken de kracht om vlekken uit kleding te wrijven, en nog veel meer. Wanneer u de handdoeken gebruikt met de Tork Matic® handdoekroldispenser, beschikt u over een gebruiksvriendelijk, goed ontworpen systeem met een hoge capaciteit, zodat u nooit zonder handdoeken komt te zitten. Daarnaast 
zorgt de vel-voor-vel-dosering voor een laag verbruik en minder afval.

Tork Matic® Hand Towel Roll Dispenser White

Tork Matic® Hand Towe...

Artikel : 551000

Tork Matic® Soft Hand Towel Roll Advanced

Tork Matic® Soft Hand...

Artikel : 290067

Zeep


Aanbevolen producten

Bied bezoekers een verzachtende, hydraterende manier van handen wassen met onze Tork Extra Mild Foam Soap. De formule zonder parfum of kleurstoffen beperkt het risico op huidirritatie of een allergische reactie. En dankzij de Tork Foam Soap Dispenser met zachte drukknop wordt het handen wassen heel eenvoudig gemaakt. Door het Zweedse Reumafonds (SRA) gecertificeerd als gebruiksvriendelijk.

Tork Extra Mild Foam Soap (Cosmetic)

Tork Extra Mild Foam ...

Artikel : 520701

Tork Foam Soap Dispenser

Tork Foam Soap Dispenser

Artikel : 561500

Hair & Bodyzeep


Aanbevolen producten

Tork Hair & Body Mini Vloeibare Zeep is een geparfumeerde combinatie van douchegel en shampoo voor een efficiënte en plezierige waservaring van lichaam en haar. Het product is dermatologisch getest en heeft een rijk en crèmeachtig schuim. Deze 2-in-1-zeep is geschikt voor douches in hotels, sportfaciliteiten of scholen. Snel en eenvoudig te vullen, zoals bewezen door de “Easy-to-use”-certificering voor eenvoudig gebruik van het Zweeds Reumafonds (SRA).

Tork Hair & Body Mini Liquid Soap (Cosmetic)

Tork Hair & Body Mini...

Artikel : 420602

Tork Mini Liquid Soap Dispenser

Tork Mini Liquid Soap...

Artikel : 561000

Hand- en bodylotion


Aanbevolen producten

Maakt de verzorging extra zacht met onze Tork Non Perfumed Hand & Body Lotion. De rijke formule van de lotion omvat een aanvullende hydraterende crème en natuurlijke vitamine E, ideaal voor een verzachtende bescherming voor de normale, droge en gevoelige huid. Kies voor onze Tork Skincare Dispenser met zachte drukknop en iedereen, zelfs mensen met beperkte kracht in hun handen, kan genieten van uw huidverzorgingsaanbod. De dispensers met zachte drukknop zijn door het Zweedse Reumafonds (SRA) gecertificeerd als gebruiksvriendelijk.

Tork Non-perfumed Hand & Body Lotion (Cosmetica)

Tork Non-perfumed Han...

Artikel : 420202

Tork Mini Liquid Soap Dispenser

Tork Mini Liquid Soap...

Artikel : 561000

Toiletpapier


Aanbevolen producten

U zult nooit zonder zachte tissues zitten met onze Tork Twin Mid-size Tissue Dispenser. De dispenser biedt ruimte voor twee volledige Advanced tissuerollen. Lege hulzen blijven in de dispenser zitten, waardoor u minder rommel hebt.

Tork Twin Mid-size Toilet Roll Dispenser

Tork Twin Mid-size To...

Artikel : 557500

Tork Midi Toiletpapier Advanced

Tork Midi Toiletpapie...

Artikel : 127530

Luchtverfrissing


Aanbevolen producten

Onze luchtverfrisser met citrusgeur heeft een heerlijk, fris aroma dat elke bezoeker een aangename ervaring biedt in de sanitaire ruimte. Deze geconcentreerde geurolie is speciaal ontworpen om een langdurige frisheid te bieden door nare geuren te neutraliseren. Samen met de Tork Air Freshener Spray Dispenser, zullen gasten tijdens elk bezoek aan de sanitaire ruimte begroet worden door de aangename geur van citrus.

Tork Luchtverfrisserspray met Citrusgeur

Tork Luchtverfrissers...

Artikel : 236050

Tork Air Freshener Spray Dispenser

Tork Air Freshener Sp...

Artikel : 562000

Afvalbak


Aanbevolen producten

Vul de look en het comfort van uw sanitaire ruimte aan met onze grote Tork Elevation afvalbak van 50 liter. Het mooie design zorgt ervoor dat afval verborgen blijft voor een aangenamere omgeving. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken. Er is ook een discrete Tork sanitaire afvalbak verkrijgbaar met een overeenkomstig design.

Tork Afvalbak 50 L

Tork Afvalbak 50 L

Artikel : 563000

Tork Bin Liner 50L

Tork Bin Liner 50L

Artikel : 204060

Facial tissues


Aanbevolen producten

Laat uw gasten merken dat ze welkom zijn door ze extra comfort en gebruiksgemak te bieden. Onze extra zachte Tork Facial tissues, in een mooie Tork Facial Tissue Dispenser die aan de muur kan worden gemonteerd of ergens los neergezet kan worden, hebben een gastvrije uitstraling.

Tork Dispenser Facial Tissue

Tork Dispenser Facial...

Artikel : 270023

Tork Extra Soft Facial Tissues Premium

Tork Extra Soft Facia...

Artikel : 140280

Toiletbrilreiniger


Aanbevolen product

Tork Toiletbrilreiniger is een reinigingsmiddel voor verhoogd comfort in de sanitaire ruimte. Reinig de bril met één dosering van Tork Toiletbrilreiniger op een stuk toiletpapier voor een hygiënischere toiletbril. De Tork Toiletbrilreiniger is zonder parfum of kleurstoffen, is  dermatologisch getest en is zacht voor de huid. Ideaal voor extra zekerheid en comfort voor elke bezoeker.

Tork Toilet Seat Cleaner

Tork Toilet Seat Cleaner

Artikel : 420302

Tork Mini Liquid Soap Dispenser

Tork Mini Liquid Soap...

Artikel : 561000

Toiletbrilhoezen


Aanbevolen producten

Bied extra bescherming die de hygiëne verbetert met de doorspoelbare Tork Toilet Seat Covers. De aan de muur bevestigde dispenser is slank, zodat hij in elke sanitaire ruimte goed op zijn plaats is.

Tork Advanced Toilet Seat Cover

Tork Advanced Toilet ...

Artikel : 750160

Tork Toilet Seat Cover Dispenser

Tork Toilet Seat Cove...

Artikel : 344080