Office 1.tif

Koffiehoek

Kies het juiste product voor uw koffiehoek of kantine. Tork heeft een groot assortiment aan producten om uit te kiezen. Met de juiste producten kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers en bezoekers in een schone omgeving van hun pauze genieten. Wat voor bedrijf u ook heeft, onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om u te helpen de juiste indruk te maken.

Wipers


Aanbevolen producten

Ongelukjes gebeuren. En als dit het geval is, bent u blij dat u een Tork dispenser bij de hand hebt. Of het nu gemorste koffie of voedsel is: deze oplossing kan het allebei aan. Met de Tork Dispenser Mini Centerfeed kunt u de precieze hoeveelheid absorberend papier kiezen die u nodig hebt. De dispenser is geschikt om te desinfecteren, dingen op te vegen of oppervlakken af te nemen, en biedt vele voordelen.

Servetten


Aanbevolen producten

Tork Xpressnap® Napkin Dispensing Systeem - bekroond met de Red Dot Award van 2014 voor product design. Dit systeem past perfect in uw koffiehoek of kantine en laat uw medewerkers en bezoekers weten dat u hun ervaring belangrijk vindt. Dankzij het aantrekkelijke ontwerp wordt deze walnoten servetdispenser al gauw onderdeel van het interieur. In vergelijking met traditionele servetdispensers wordt het servetgebruik met ten minste 25% verminderd dankzij de vel-voor-vel-dosering, waardoor u geld bespaart en minder afval hebt.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Zodat hij zelfs in de kleinste koffiehoekjes past, heeft Tork een miniversie ontwikkeld van de welbekende grotere Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser. De Tork Xpress® Mini Multifold Hand Towel Dispenser heeft een extra dun ontwerp om meer ruimte te besparen. Het innovatieve ontwerp beperkt de verspreiding van bacteriën doordat u alleen uw eigen papieren handdoek aanraakt. De Tork Xpress® Multifold Hand Towel garandeert u en uw collega's superieur comfort met maximale hygiëne.

[The Tork Xpress® Multifold Mini Hand Towel Dispenser (art. nr. 552100/552108) + vulling] 

Zeep


Tork Mini Liquid Soap Dispenser is een compacte dispenser die goed in kleine ruimtes past of bijvoorbeeld naast een gootsteen. Nadat uw de handen met zeep hebt gewassen wordt u verrast door een frisse, lichte geur. Tork helpt u de voorschriften voor handhygiëne te handhaven door u de juiste producten voor uw koffiehoek te bieden.
 
 

Reinigingsdoeken


Aanbevolen producten

Tork Colored Long-lasting Cleaning Cloths 
Een absorberende reinigingsdoek die lang mee gaat en perfect is om de koffiehoek of tafels mee af te nemen. Kan meerdere keren worden gebruikt zonder te scheuren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren om kruisbesmetting te voorkomen.