Hygiene.tif

Wasplek

Bespaar tijd met Tork ingerichte wasplekken die zich binnen handbereik van uw medewerkers bevinden. Hoe sneller handen gewassen en gedroogd zijn, hoe sneller aan de volgende taak kan worden begonnen.

Poetsen en handen drogen


Aanbevolen producten

Ons poetspapier Tork Reflex Wiping Paper Plus is zacht, absorberend en sterk genoeg om snel de handen te drogen. Gemorste vloeistoffen kunnen eenvoudig worden opgeveegd. Met onze Tork Reflex Centerfeed Dispenser met vel-voor-vel uitgifte heeft u maar één hand nodig om een handdoek te pakken. De volledig afgesloten dispenser is spatwaterdicht en dus gemakkelijk te reinigen. Bovendien wordt de hygiënische inhoud zo beschermd tegen vuil en vocht.

Tork Reflex™ Poetspapier Plus

Tork Reflex™ Poetspap...

Artikel : 473472

Zeep


Aanbevolen producten

Tork Extra Hygiene Liquid Soap voorziet een extra hygiënische handenwas zoals in voedingsmiddelenindustrie en keukens. Extra hygiënisch handenwassen vermindert het risico op voedselbesmetting geassocieerd met slechte handhygiëne. Geschikt voor alle hygiënekritische omgevingen. Zonder parfum en kleurloos, minimaliseert de kans op allergische reacties en huidirritatie. Tork Extra Hygiene Liquid Soap is zacht voor de huid en zacht voor het milieu dankzij het Nordic Swan ecolabel. 

Tork vloeibare zeep om handen te wassen (cosmetisch)

Tork vloeibare zeep o...

Artikel : 420810

Tork Liquid and Spray Soap Dispenser

Tork Liquid and Spray...

Artikel : 560000

Handdroging


Aanbevolen producten

Het Tork Matic® handdoekrolsysteem (H1) heeft een grote capaciteit waardoor deze ideaal is voor drukbezochte sanitaire ruimten. Met de Tork Matic® Blue Hand Towel Roll heeft u ruim 600 handdoeken op voorraad. Met deze blauwe handdoek kunt u voldoen aan de hygyiënecodes. 

Tork Matic® Hand Towel Roll Dispenser

Tork Matic® Hand Towe...

Artikel : 551000

Tork Matic® Blue Hand Towel Roll Advanced

Tork Matic® Blue Hand...

Artikel : 290068