Washroom.tif

Andere gebieden

Iedere locatie biedt u de kans indruk te maken op uw gasten. Zorg overal voor een frisse en schone omgeving met onze eenvoudig te gebruiken hygiënesystemen en accessoires. We hebben alles wat u nodig hebt om de indrukwekkende sfeer die u wenst te creëren en te behouden.

Reinigen en ontsmetten van oppervlakken


Aanbevolen producten

Ons assortiment van Tork Wiping Papers, reinigingsdoeken en dispensers is ideaal voor het snel en effectief reinigen en ontsmetten van oppervlakken, en zorgt ervoor dat uw schoonmaakafdeling tijd en moeite kan besparen. Met de juiste werkdoek voor een specifieke taak worden hygiënetaken snel afgehandeld.

Tork Coloured Long Lasting Gevouwen Reinigingsdoek

Tork Coloured Long La...

Artikel : 194650

Handdesinfectie zonder water


Aanbevolen product

Ontsmet en hydrateer uw handen met onze desinfecterende producten op alcoholbasis. De handen worden snel ontsmet en het toegevoegde hydraterende bestanddeel beschermt de huid. Samen met onze Tork Liquid Soap Dispenser (S1) wordt hygiëne gehandhaafd en kan kruisbesmetting worden voorkomen.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560000

Facial tissue


Aanbevolen product

Bied uw gasten extra comfort en gemak met onze extra zachte en absorberende Tork facial tissues. Ze worden geleverd in compacte kartonnen dozen zodat uw gasten ze altijd bij de hand kunnen houden.

Tork Facial Tissue Dispenser

Tork Facial Tissue Di...

Artikel : 270023

Tork Extra Zachte Facial Tissues

Tork Extra Zachte Fac...

Artikel : 140280