Support.jpg

Hotelkamers

Oog voor detail zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen in hun kamers. Met onze producten voor persoonlijke hygiëne, oppervlaktereiniging en desinfecteren hebben uw gasten elke dag een fris, schoon en aangenaam verblijf.

Toiletpapier


Aanbevolen product

Met ons Tork Mid-size Toiletpapier Systeem hebt u nooit te weinig papier. Het is ideaal voor bezoekersruimten waar moeiteloze functionaliteit en een aantrekkelijk design van belang zijn. Bijvullen is eenvoudig en u bent verzekerd van comfort met de kwaliteit van Tork zachte premium tissues.

Tork Twin Mid-size Toiletpapier Dispenser

Tork Twin Mid-size To...

Artikel : 557500

Tork Zacht Mid-size Toiletpapier

Tork Zacht Mid-size T...

Artikel : 127520

Facial tissue


Aanbevolen product

Bied uw gasten extra comfort en gemak met onze extra zachte en absorberende Tork Facial Tissues. Ze worden geleverd in compacte kartonnen dozen, zodat uw gasten ze altijd bij de hand hebben.

Tork Facial Tissue Dispenser

Tork Facial Tissue Di...

Artikel : 270023

Tork Extra Zachte Facial Tissues

Tork Extra Zachte Fac...

Artikel : 140280

Reinigen en ontsmetten van oppervlakken


Aanbevolen producten

Ons assortiment van Tork Wiping Papers, reinigingsdoeken en dispensers is ideaal voor het snel en effectief reinigen en ontsmetten van oppervlakken, en zorgt ervoor dat uw schoonmaakpersopneel tijd en energie kan besparen. Met de juiste werkdoeken worden hygiënetaken snel afgehandeld.

Tork Coloured Long Lasting Gevouwen Reinigingsdoek

Tork Coloured Long La...

Artikel : 194450

Onderzetters


Aanbevolen product

Onze hygiënische Tork Drink Coasters voor eenmalig gebruik zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw meubilair kunt beschermen en het juiste imago kunt creëren.

Tork Onderzetter wit geschulpt

Tork Onderzetter wit ...

Artikel : 474474

Tork Onderzetter zwart

Tork Onderzetter zwart

Artikel : 474462

Cocktailservetten


Aanbevolen producten

Maak elke gelegenheid speciaal voor uw gasten met zachte, absorberende kwaliteitsservetten van Tork servetten. Kies uit een breed assortiment van moderne designs en klassieke kleuren. Ze worden eenvoudig gecombineerd met tafelaankledingen. Bovendien kunt u met behulp van custom print iedere gelegenheid gedenkwaardig maken en tegelijkertijd uw bedrijf promoten.

Tork Cocktailservet zwart

Tork Cocktailservet z...

Artikel : 477829

Tork Cocktailservet wit

Tork Cocktailservet wit

Artikel : 477534