Gezondheidszorg - patiëntgebieden

Patiëntgebieden

Bij elke nieuwe patiënt, zorgverlener en contact met een oppervlak wordt het risico op kruisbesmetting hoger. Verbeter de hand- en oppervlakhygiëne in patiëntenkamers en andere patiëntgebieden door praktische producten te gebruiken die krachtig en effectief zijn, maar toch zacht voor zowel patiënten en het personeel.

Handdoeken


Onze aanbevelingen voor jou

Het regelmatig wassen van de handen is cruciaal in patiëntgebieden, maar kan een onaangename ervaring worden wanneer de producten niet zacht en comfortabel zijn in het gebruik. De Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser met vel-voor-vel-uitgave is geschikt voor omgevingen die zowel comfort als hygiëne vereisen. Dankzij zijn slanke ontwerp staat de dispenser nooit in de weg tijdens het werk.
 
Geef je personeel toegang tot superieure handdroging en comfort met Tork Xpress Extra Soft Multi-fold Hand Towels. De extra zachte handdoeken zijn zacht voor je handen en bieden je de hele dag door een comfortabele manier om je handen te drogen.

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Extra Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Extra Za...

Artikel : 100297

Zeep


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Skincare Dispensers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten en wensen van gezondheidszorginstellingen en maken flexibel gebruik en plaatsing in de buurt van patiënten mogelijk. Gebruik touch-free dispensers voor extra hygiëne en beperkte kruisbesmetting.
 
Onze Extra Mild Soap is geschikt voor het regelmatig wassen van de handen en bevatten hydraterende ingrediënten voor extra verzorging. Omdat zorgverlenende handen zelf gezond moeten blijven.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Liquid Soap

Tork Extra Mild Liqui...

Artikel : 420701

Wash Cloths


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Washcloths zijn ontworpen voor gebruik met water en milde reinigingsmiddelen voor een effectieve maar toch zachte patiëntverzorging. Vel-voor-vel-uitgave garandeert goede hygiene, omdat je alleen de doek aanraakt die je gebruikt.
Om te voldoen aan de specifieke wensen van je gezondheidszorginstelling, zijn onze washcloths beschikbaar in verschillende maten van zachtheid, sterktes en groottes.

Tork Zachte Wasdoek

Tork Zachte Wasdoek

Artikel : 742100

Tork Gevouwen Wasdoek

Tork Gevouwen Wasdoek

Artikel : 747400

Toiletpapier


Onze aanbevelingen voor jou

De Tork SmartOne Toilet Roll Dispenser is speciaal ontworpen voor sanitaire ruimten met veel bezoekers en is het ultieme rendabele en hygiënische systeem. 
 
De vel-voor-vel dosering vermindert het verbruik tot wel 40% en verbetert de algemene hygiëne. Dankzij de extra hoge capaciteit bespaar je onderhoudstijd en ben je er zeker van dat er altijd papier beschikbaar is.

Tork SmartOne® Mini Twin Toiletpapier Dispenser

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toiletpapier

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Meer producten


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Low-Lint Reinigingsdoek in emmer

Tork Low-Lint Reinigi...

Artikel : 190492

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Meer weten over andere focusgebieden?

Kitchen.tif

Keuken

Uw keuken, restaurant, bar of café hygiënisch en schoon houden is een stuk eenvoudiger met werk- en poetsdoeken die voor deze taak bedoeld zijn. Van het afnemen van tafels tot het schoonmaken van de keuken, onze speciaal vervaardigde werk- en poetsdoeken helpen u elke taak snel en met zekerheid aan te pakken. Onze aanbevelingen
Dining.tif

Restaurant

Maak indruk en creëer de gewenste sfeer met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Of u nu snelle snacks, alleen drankjes of vijfgangendiners serveert: wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen met producten die de efficiëntie en functionaliteit leveren die u nodig hebt. Onze aanbevelingen
Wiping and Cleaning 1.tif

Afnemen en reinigen

Blijf met duurzame, hygiënische poetsdoeken en dispensers op schema met uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u die ene olievlek verwijdert of een tafel afneemt. Wij hebben wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Zodat u zich kunt richten op datgene dat voor u het meest van belang is. Onze aanbevelingen