Generalareas_top_image_orginal.jpg

Openbare ruimten

Goede hygiënenormen in wachtkamers, openbare sanitaire ruimten en andere openbare gebieden zijn goed voor de klanttevredenheid en gezondheid. Dankzij onderhoudsarme systemen die eenvoudig gevuld kunnen worden en voorzien zijn van afgesloten vullingen en een hoge capaciteit, kun je goede hygiëne waarborgen en kunnen jouw medewerkers zich op belangrijkere zaken focussen.

Handdoeken


Onze aanbevelingen voor jou

Met veel bezoekers is het belangrijk om comfort met hygiëne te balanceren voor de zorg en veiligheid van je patiënten. Tork PeakServe® is specifiek ontworpen voor drukke sanitaire ruimten. Het heeft een toonaangevende capaciteit van meer dan 2100 handdoeken die snel en zonder verstoring van de doorstroom uitgegeven kunnen worden. De gecomprimeerde vullingen kunnen snel en op ieder moment worden gevuld en zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Zo kan je personeel zich richten op de schoonmaak en niet op het vullen van dispensers.

Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Dispenser

Tork PeakServe® Conti...

Artikel : 552500

Tork PeakServe® Continu™ Handdoek

Tork PeakServe® Conti...

Artikel : 100585

Zeep


Onze aanbevelingen voor jou

Wanneer je voor patiënten, bezoekers en personeel zorgt, dan zijn hoge hygiënenormen cruciaal voor het verbeteren van zowel de gezondheid als het imago van je gezondheidszorginstelling. Tork Skincare Dispensers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten en wensen van gezondheidszorginstellingen en zijn eenvoudig in gebruik – ook voor kinderen en ouderen. Het afgesloten systeem met inklapbare fles garandeert een goede handhygiëne, is eenvoudig in onderhoud, bespaart tijd en is milieuvriendelijk.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Liquid Soap

Tork Extra Mild Liqui...

Artikel : 420701

Toiletpapier


Onze aanbevelingen voor jou

De Tork SmartOne Toilet Roll Dispenser is speciaal ontworpen voor sanitaire ruimten met veel bezoekers en is het ultieme rendabele en hygiënische systeem. 
 
De vel-voor-vel dosering vermindert het verbruik tot wel 40% en verbetert de algemene hygiëne. Dankzij de extra hoge capaciteit bespaar je onderhoudstijd en ben je er zeker van dat er altijd papier beschikbaar is.

Tork SmartOne® Twin Mini Toiletpapier Dispenser Wit

Tork SmartOne® Twin M...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toiletpapier

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Hygiene Stand


Onze aanbevelingen voor jou

De Tork Hygiene Stand helpt bij het verbeteren van de hygiëne in openbare gebieden van de gezondheidszorginstelling, doordat medewerkers, patiënten en bezoekers altijd handdesinfectieproducten en tissues bij de hand hebben. Naast het aanmoedigen van handhygiëne, laat de stand ook zien dat je om hun welzijn geeft.
 
Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers voldoen aan de meest strenge normen en regelgevingen. Deze zijn specifiek ontworpen voor het regelmatig wassen van de handen, met hydraterende ingrediënten voor extra verzorging. Omdat zorgverlenende handen zelf gezond moeten blijven.

Tork Hygiene Stand

Tork Hygiene Stand

Artikel : 511055

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560000

Hygiene Stand-producten


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer

Tork Alcohol Liquid H...

Artikel : 420110

Tork Extra Zachte Facial Tissues

Tork Extra Zachte Fac...

Artikel : 140280

Meer producten


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060

Meer weten over andere focusgebieden?

Kitchen.tif

Keuken

Uw keuken, restaurant, bar of café hygiënisch en schoon houden is een stuk eenvoudiger met werk- en poetsdoeken die voor deze taak bedoeld zijn. Van het afnemen van tafels tot het schoonmaken van de keuken, onze speciaal vervaardigde werk- en poetsdoeken helpen u elke taak snel en met zekerheid aan te pakken. Onze aanbevelingen
Dining.tif

Restaurant

Maak indruk en creëer de gewenste sfeer met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Of u nu snelle snacks, alleen drankjes of vijfgangendiners serveert: wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen met producten die de efficiëntie en functionaliteit leveren die u nodig hebt. Onze aanbevelingen
Washroom.tif

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld: Onze aanbevelingen