Gezondheidszorg - cruciale gebieden

Cruciale gebieden

In gebieden waar jouw patiënten het meest kwetsbaar zijn, is hygiëne van cruciaal belang. Zorg voor de juiste handhygiëne in operatiekamers en andere cruciale gebieden door de touch-free dispensersystemen en producten te gebruiken die krachtig zijn tegen pathogenen, maar zacht voor jouw handen.

Handdesinfectieproduct


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Skincare Dispensers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten en wensen van gezondheidszorginstellingen en maken flexibel gebruik en plaatsing in de buurt van patiënten mogelijk. Gebruik touch-free dispensers voor extra hygiëne en beperkte kruisbesmetting.
 
Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers voldoen aan veel van de meest strenge regelgevingen en normen. Deze zijn specifiek ontworpen voor het regelmatig wassen van de handen, met hydraterende ingrediënten voor extra verzorging. Omdat zorgverlenende handen zelf gezond moeten blijven.

Tork Vloeibare Zeep Dispenser - Elleboogbediening

Tork Vloeibare Zeep D...

Artikel : 560100

Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer (Biocide)

Tork Alcohol Liquid H...

Artikel : 420110

Handdoeken


Onze aanbevelingen voor jou

Handdroging is een essentieel onderdeel van de juiste handhygiëne-procedures. Onze touch-free Tork Matic® Hand Towel Dispenser with Intuition™ Sensor maakt het drogen van de handen snel en gemakkelijk en beperkt kruisbesmetting. De LED vulindicator geeft aan wanneer de dispenser gevuld moet worden en geeft je gemoedsrust in zelfs de meest dringende situaties.
 
De Tork Matic® Soft Hand Towel Roll droogt handen snel en grondig, maar is zacht voor je handen voor een comfortabel en regelmatig gebruik.

Tork Dispenser Hand Towel Roll Sensor Touch Free White

Tork Dispenser Hand T...

Artikel : 551100

Tork Matic® Soft  Hand Towel Roll Premium

Tork Matic® Soft Han...

Artikel : 290016

Meer weten over andere focusgebieden?

Wiping and Cleaning 1.tif

Afnemen en reinigen

Blijf met duurzame, hygiënische poetsdoeken en dispensers op schema met uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u die ene olievlek verwijdert of een tafel afneemt. Wij hebben wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Zodat u zich kunt richten op datgene dat voor u het meest van belang is. Onze aanbevelingen
Kitchen.tif

Keuken

Uw keuken, restaurant, bar of café hygiënisch en schoon houden is een stuk eenvoudiger met werk- en poetsdoeken die voor deze taak bedoeld zijn. Van het afnemen van tafels tot het schoonmaken van de keuken, onze speciaal vervaardigde werk- en poetsdoeken helpen u elke taak snel en met zekerheid aan te pakken. Onze aanbevelingen
Washroom.tif

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld: Onze aanbevelingen