Healthcare 2.tif

Patiëntenzorg

Om uw patiëntenzorg te ondersteunen en hygiëne voor zorgverleners en bezoekers te handhaven, bieden we een compleet assortiment van essentiële benodigdheden voor hand- en oppervlakhygiëne. Onze milde zepen, zachte multifunctionele handdoeken, effectieve desinfecterende producten en vochtinbrengende lotions zijn ideaal voor elke situatie in een patiëntenkamer. En met onze moderne, hygiënische dispensers binnen handbereik worden de regels beter nageleefd en infecties voorkomen.

Zeep


Aanbevolen producten

Onze Tork Extra Mild Foam Soap heeft een milde formule zodat het gebruik aangenaam is voor de medewerker en de patiënt. De extra milde formule is dermatologisch getest en de huidverzorgingsingrediënten zijn zacht voor de gevoelige huid bij veelvuldig handen wassen.
De zeep is te gebruiken in onze Tork Foam Soap Dispenser met Intuition™-sensor zodat de dispenser niet hoeft worden aangeraakt, of handmatig wanneer stilte van belang is. Hierdoor draagt het systeem op flexibele wijze bij aan naleven van de voorschriften voor handhygiëne in patiëntenkamers.

Tork Extra Mild Foam Soap (Cosmetic)

Tork Extra Mild Foam ...

Artikel : 520701

Tork Foam Soap Dispenser - with Intuition™ sensor

Tork Foam Soap Dispen...

Artikel : 561600

Handdoeken


Aanbevolen producten

Handdroging is een belangrijke stap om kruisbesmetting te voorkomen. Maar het lawaai van handdoekdispensers in een patiëntenkamer kan storend zijn voor degenen die rust nodig hebben om beter te worden. Met onze Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispensers bent u verzekerd van vel-voor-vel-dosering zonder het geluid van de dispenser. De Tork Advanced en Premium papieren handdoeken zijn ontworpen om snel te absorberen en kunnen gebruikt worden om de handen droog te deppen, zodat de opperhuid niet wordt beschadigd. Voor extra verzorging.

Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold Hand Towel

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikel : 100288

Handdesinfectie zonder water


Aanbevolen producten

De World Health Organization (WHO) adviseert vijf momenten voor goede handhygiëne in patiëntenzorg. Tork-producten vormen een belangrijk onderdeel van elke stap.
Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers in verschillende versies zijn geschikt voor flexibel gebruik. Patiënten die zien dat hun zorgverlener goed voor zijn/haar handen zorgt, weten dat er goed voor hen gezorgd wordt. Onze desinfecterende handproducten op alcoholbasis bevatten hydraterende ingrediënten, want genezende handen moeten zelf ook gezond blijven.

Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer (Biocide)

Tork Alcohol Gel Hand...

Artikel : 420103

Hydraterende crèmes


Aanbevolen producten

Zorgverleners die veelvuldig hun handen wassen, hebben zelf ook extra verzorging nodig. U kunt deze handen, die zoveel mensen helpen, beschermen met onze ongeparfumeerde Tork Hand- & Bodylotion. De rijke, verzachtende en hydraterende ingrediënten maken de handen zacht en voeden ze. Onze Tork Mini dispenser voor lotions is compact zodat deze eenvoudig te onderscheiden is van grotere systemen voor zeep en desinfecterende producten. De afgesloten, hygiënische vullingen zijn snel te vervangen met een lager risico op kruisbesmetting.

Tork Non-perfumed Hand & Body Lotion (Cosmetica)

Tork Non-perfumed Han...

Artikel : 420202

Tork Mini Liquid Soap Dispenser

Tork Mini Liquid Soap...

Artikel : 561000

Toiletpapier


Verbeter de hygiëne en verbruik tot wel 40% minder met ons Tork SmartOne® systeem. Met vel-voor-vel-dosering raakt u alleen het vel aan dat u gebruikt en wordt het verbruik verminderd. Vul de dispensers met onze Tork Advanced kwaliteitstissues voor snelle en goede hygiëne.

Tork SmartOne® Toilet Roll Dispenser White

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 680000

Tork SmartOne® Toilet Roll

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 472242

Wasdoeken


Aanbevolen product

Soms is het voor goede hygiëne nodig om goed, maar voorzichtig te schrobben. Onze sterke en toch zachte Tork Wash Cloth maakt een grondige, milde, gemakkelijke manier van wassen mogelijk. Geschikt voor het reinigen van de huid en oppervlakken. De reinigingsdoekjes zitten in een draagbare dispenser.

Tork Soft Wash Cloth Premium

Tork Soft Wash Cloth ...

Artikel : 742100

Tork Zachte Wasdoek Premium

Tork Zachte Wasdoek P...

Artikel : 742200

Facial tissues


Aanbevolen producten

Tissues bij de hand hebben draagt eraan bij dat uw patiënten zich op gemak voelen. Onze extra zachte Tork Facial tissues, in een mooie Tork Facial Tissue Dispenser die aan de muur bevestigd of ergens los neergezet kan worden, bieden een eenvoudige manier van verzorging die het verschil kan maken.

Tork Extra Soft Facial Tissues Premium

Tork Extra Soft Facia...

Artikel : 140280

Tork Dispenser Facial Tissue

Tork Dispenser Facial...

Artikel : 270023

Wipers


Aanbevolen producten

Gedurende de dag zijn er constant onderhoudswerkzaamheden nodig, zoals het opvegen van gemorste vloeistoffen en voedselresten. En u moet natuurlijk vaak de handen afvegen. Tork Wiping Paper Plus is een multifunctioneel papier dat perfect is voor deze taken. En met onze Tork Reflex™ draagbare dispenser (voor in de hand of op een trolley) kan uw team heel eenvoudig papier pakken waar en wanneer ze dit nodig hebben.

Tork Reflex™ Poetspapier Plus

Tork Reflex™ Poetspap...

Artikel : 473472

Servetten


Aanbevolen producten

Verminder het gebruik van servetten tot wel 25% vergeleken met traditionele servettendispensers* met ons Tork Xpressnap® Napkin Dispensing System in uw koffiehoek. De vel-voor-vel-dosering vermindert verspilling van servetten en verbetert de hygiëne. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. U kunt deze dispensers en servetten zelfs voorzien van een persoonlijk tintje en er belangrijke berichten op plaatsen.

Tork Xpressnap® Tabletop Napkin Dispenser

Tork Xpressnap® Table...

Artikel : 272611

Tork Xpressnap® Extra Soft White Dispenser Napkin

Tork Xpressnap® Extra...

Artikel : 15840

Afvalbak


Aanbevolen product

Goede hygiëne is binnen handbereik met onze eenvoudig te reinigen Tork Afvalbak van 50 liter. Met de afgesloten deksel blijft afval netjes verborgen voor betere hygiëne. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 L

Tork Afvalbak 50 L

Artikel : 563000

Tork Bin Liner 50L

Tork Bin Liner 50L

Artikel : 204060

Meer weten over andere focusgebieden?

Kitchen.tif

Keuken

Uw keuken, restaurant, bar of café hygiënisch en schoon houden is een stuk eenvoudiger met werk- en poetsdoeken die voor deze taak bedoeld zijn. Van het afnemen van tafels tot het schoonmaken van de keuken, onze speciaal vervaardigde werk- en poetsdoeken helpen u elke taak snel en met zekerheid aan te pakken. Onze aanbevelingen
Washroom.tif

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld: Onze aanbevelingen
Wiping and Cleaning 1.tif

Afnemen en reinigen

Blijf met duurzame, hygiënische poetsdoeken en dispensers op schema met uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u die ene olievlek verwijdert of een tafel afneemt. Wij hebben wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Zodat u zich kunt richten op datgene dat voor u het meest van belang is. Onze aanbevelingen