Healthcare 2.tif

Gezondheidszorg

Elke gezondheidszorginstelling is gewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de patiënt. Onze handhygiënesystemen zijn speciaal ontwikkeld voor zorgverleners en verlagen het risico op infectie. Dat maakt het voor uw medewerkers eenvoudiger om goede hygiëne te beoefenen en zich te richten op wat echt van belang is: patiëntenzorg van uitstekende kwaliteit. Hoe kunnen we u helpen beter voor uw team, uw patiënten en uw instelling te zorgen?

Bekijk onze producten, diensten en aanbevelingen voor de gezondheidszorg

Patiëntenzorg

Om uw patiëntenzorg te ondersteunen en hygiëne voor zorgverleners en bezoekers te handhaven, bieden we een compleet assortiment van essentiële benodigdheden voor hand- en oppervlakhygiëne. Onze milde zepen, zachte multifunctionele handdoeken, effectieve desinfecterende producten en vochtinbrengende lotions zijn ideaal voor elke situatie in een patiëntenkamer. En met onze moderne, hygiënische dispensers binnen handbereik worden de regels beter nageleefd en infecties voorkomen.
Onze aanbevelingen

Zorginstelling

U levert de vrijheid van een tehuis met de hygiënenormen van een zorginstelling. Om u te ondersteunen bij de zorg voor kwetsbare patiënten en om de verspreiding van infecties tegen te gaan, kunnen we u helpen te identificeren waar handhygiëne het beste werkt. Bekijk ons complete assortiment zachte handdoeken en milde huidverzorgingsproducten voor mensen die vaak hun handen moeten wassen. Om goede hygiëne te bevorderen met een mooi design dat eenvoudig in gebruik is en afgesloten is voor veiligheid en hygiëne, kunt u onze aantrekkelijke dispensers bekijken.
Onze aanbevelingen

Scrubruimte

Er moet speciale aandacht worden besteed aan hygiëne voor en na een operatie. Normen voor scrubruimten zijn onmiskenbaar streng en noodzakelijk om infecties te voorkomen. Onze aanbevelingen voor handhygiëne voldoen aan de hoogste normen en zijn in overeenstemming met de gevestigde protocollen voor scrubruimten, zodat we zorgverleners kunnen helpen om de patiënt geen schade te berokkenen. Onze producten zijn krachtig tegen ziektekiemen, maar beschermen ook de huid. Zorgverleners die continu hun handen wassen of desinfecteren weten hoe belangrijk goede huidverzorging kan zijn.
Onze aanbevelingen

Behandelkamer

Behandelkamers zijn drukbezochte plekken. Bij elke nieuwe patiënt, nieuwe zorgverlener en nieuw contact met een oppervlak wordt het risico op kruisbesmetting vermenigvuldigd. Hygiëne handhaven voor, tijdens en na de behandeling van elke patiënt is de enige manier om verspreiding van infecties tegen te gaan. Mensen die vaak hun handen moeten wassen, stellen onze zachte maar toch effectieve huidverzorgingsformules en zachte handdoeken op prijs. De behandelruimte is vaak krap dus onze dispensers zijn compact en eenvoudig in gebruik, om naleving van de voorschriften te stimuleren. 
Onze aanbevelingen

Openbare sanitaire ruimte

Goede hygiënenormen handhaven in openbare sanitaire ruimten is eenvoudiger met hygiënesystemen die weinig onderhoud vergen. Met dispensers die eenvoudig gevuld kunnen worden, afgesloten vullingen en een hoge capaciteit hebben, kunt u voor meer bezoekers goede hygiëne waarborgen en uw medewerkers zich op belangrijkere zaken laten focussen. Gebruik onze handdoekjes om snel waterspetters af te vegen, uw handen te drogen en afval te verminderen.
Onze aanbevelingen

Wasplek

Onze wasplek is volledig uitgerust om naleving van de voorschriften voor handhygiëne eenvoudiger te maken. Zorgverleners kunnen hier terecht voor elke behoefte op het gebied van handhygiëne, direct naast de patiënt. Medewerkers die vaak hun handen moeten wassen, stellen onze milde huidverzorgingsformules op prijs. Onze vloeibare en schuimzepen, desinfecterende alcoholproducten en lotions reinigen, desinfecteren en hydrateren de handen op een effectieve maar zachte manier. Zachte handdoeken drogen de handen zonder te irriteren. En onze compacte handdoek-, zeep- en huidverzorgingsdispensers met afgesloten vullingen waarborgen hygiëne en voorkomen kruisbesmetting.
Onze aanbevelingen

Meer weten over andere focusgebieden?

Dining.tif

Restaurant

Maak indruk en creëer de gewenste sfeer met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Of u nu snelle snacks, alleen drankjes of vijfgangendiners serveert: wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen met producten die de efficiëntie en functionaliteit leveren die u nodig hebt. Onze aanbevelingen
Kitchen.tif

Keuken

Uw keuken, restaurant, bar of café hygiënisch en schoon houden is een stuk eenvoudiger met werk- en poetsdoeken die voor deze taak bedoeld zijn. Van het afnemen van tafels tot het schoonmaken van de keuken, onze speciaal vervaardigde werk- en poetsdoeken helpen u elke taak snel en met zekerheid aan te pakken. Onze aanbevelingen
Wiping and Cleaning 1.tif

Afnemen en reinigen

Blijf met duurzame, hygiënische poetsdoeken en dispensers op schema met uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u die ene olievlek verwijdert of een tafel afneemt. Wij hebben wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Zodat u zich kunt richten op datgene dat voor u het meest van belang is. Onze aanbevelingen